ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κρατάνε πρόκριση και συνεχιζουν

Κρατάνε πρόκριση και συνεχιζουν

Ικανοποιημένοι από την νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκαν Φράγκος και Ρουμελιωτάκης δηλώνοντας πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η αναμέτρηση του Ρέντη ολοκληρώθηκε και μάλιστα γρήγορα αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη με τον Ανδρέα Φράγκο να σχολιάζει «Ήταν ένα θα έλεγα εύκολο παιχνίδι. Καταφέραμε από την αρχή να έχουμε ρυθμό που είναι και το σημαντικό σε τέτοιου είδους παιχνίδια και πήραμε τη νίκη. Τώρα κοιτάμε μπροστά και στον αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας που είναι το δεύτερο βήμα που πρέπει να κάνουμε για να συνεχίσουμε στο Final 4. Από εκεί και μετά εμείς κοιτάμε τους στόχους μας που είναι πρώτα το Κύπελλο και μετά το πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι που κερδίσαμε και πάμε για το επόμενο βήμα».

Όσο για την εικόνα  που παρουσίασε η Παναχαϊκή και η αναμέτρηση ήταν περισσότερο φιλικό προετοιμασίας παρά νόκ άουτ Κυπέλλου τόνισε «Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν τέτοιες εμφανίσεις ομάδων. Θα έλεγα πως κάποια πράγματα γενικά πρέπει να τα ξανασκεφτούμε για  την διαφορά επιπέδου που τίθεται από πολλές ομάδες στον πρώτο γύρο και μετά έχουν μια διαφορετική εικόνα στον δεύτερο γύρο. Προσωπικά για εμένα δεν είναι καθόλου όμορφο και που δείχνει πως δεν σεβόμαστε το άθλημα».

Ρουμελιωτάκης : «Κρατάμε μόνο τη νίκη»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη παρουσιάστηκε και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης ο οποίος δήλωσε «Εμείς μπήκαμε σοβαροί στο παιχνίδι και το αντιμετωπίσαμε σαν όλα τα άλλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε αλλά κρατάμε μόνο τη νίκη και ότι περάσαμε στα προημιτελικά του θεσμού. Η ομάδα της Παναχαϊκή παρουσιάστηκε με μια άλλη ομάδα από αυτή που γνωρίζαμε. Εμεί αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε καλά, να το ευχαριστιόμαστε και να κερδίζουμε.  Απλά συνεχίζουμε τις προπονήσεις όπου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»