BEACH VOLLEY

«Κρυστάλλινο» θέαμα και «λάμψη» Swarovski (fotos)

«Κρυστάλλινο» θέαμα και «λάμψη» Swarovski (fotos)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα του VSC BV ACADEMY στην παραλία Varkiza Resort-Υabanaki Βeach, το “εκτυφλωτικό”  1ο SWAROVSKI WOMENS OPEN.

swrofski 3 metheniti

Το κόσμημα και πόσο μάλλον τα καταπληκτικά κρύσταλλα “Swarovski”, που απονεμήθηκαν στις αθλήτριες, επιβεβαίωσαν τη φήμη των καλύτερων… φίλων των γυναικών.

Όταν μάλιστα συνδυάζονται και με τη λάμψη αθλητριών επιπέδου  Masters, τότε όλα… μεταμορφώνονται και αποκτούν χαρακτήρα… παραμυθένιο! Όπως ακριβώς και το θέαμα που πρόσφεραν στον αγώνα επίδειξης οι Αθηνά Δηλαβέρη/Άννα Κουμβάκη, Πηγιάννα Μεθενίτη/Μάρθα Κούρδογλου, με τις πρώτες να κερδίζουν τελικά τις αντιπάλους τους με 15-13.

dilaveri_swarovski

Στην άμμο όμως της παραλίας Varkiza Resort-Υabanaki Βeach οι Εύα Κουρέλου και Ισμήνη Γαλιγάλη έγραψαν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα επικρατώντας στον τελικό του παρθενικού SWAROVSKI WOMENS OPEN 2-1 σετ (15-11, 6-15, 11-9) των Ροδάνθης Μαριάτου και Εύης Μπαϊράμη.

patheka_sofia 2 patheka_1_beach

Ευχάριστη έκπληξη των αγώνων ωστόσο ήταν η δημοφιλής γυμνάστρια, Σοφία Παθέκα, πέρα από τα εξωτερικά της χαρίσματα έκλεψε την παράσταση με το άκρως βελτιωμένο παιχνίδι της.