ΔΙΕΘΝΗ

«Λιοντάρι σε κλουβί» ο Σμιντ

«Λιοντάρι σε κλουβί» ο Σμιντ

Ο διεθνής Καναδός άσος της Ασέκο Ρεζόβια  δεν βλέπει την ώρα να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και να ενισχύσει ξανά την πολωνική ομάδα.

Του Δημήτρη Πιτούλια

Ο χρόνος ετοιμότητας του παλιότερου άσου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης απασχολούσε πολύ σοβαρά τους ανθρώπους της ομάδας, που… κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα για τον αν  θα μπορούσε ο Καναδός να ενσωματωθεί στις προπονήσεις μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τελικά , ο Σμιντ “έλυσε την σιωπή του” και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πολωνική ιστοσελίδα przegladsportowy.pl, μίλησε για την σοβαρότητα του τραυματισμού του.

«’Εχω υποστεί εκ νέου κάταγμα οστού κνήμης στο δεξί μου πόδι. Είναι το ίδιο οστό που είχα χειρουργηθεί, ωστόσο οι γιατροί υποστήριξαν ότι θα έπρεπε να υποβληθώ σε μια νέα χειρουργική επέμβαση. Είπαν ότι με μια προσεκτική αποθεραπεία, θα είμαι σύντομα έτοιμος και θα μπορώ και πάλι να παίξω βόλει. Σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση, θα μπορώ να ξεκινήσω προπονήσεις σε λίγες εβδομάδες” τόνισε ο Σμιντ που δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την ομάδα του για την στήριξη και την συμπαράσταση.

“Η ομάδα μου με βοήθησε πραγματικά πολύ. Ήταν σε επαφή μαζί μου όλη την ώρα και μου συμπαραστάθηκαν πάρα πολύ. Σίγουρα ανυπομονώ να αγωνιστώ για την Ασσέκο Ρεζόβια και μου είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να είμαι, εκτός χωρίς να έχω καμία πιθανότητα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».