Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Η μάχη της παραμονής και της 8άδας

Η μάχη της παραμονής και της 8άδας

Αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά εμφανίστηκαν οι νεοφώτιστοι της κατηγορίας με τον Σάκη Ψάρρα και τον Θανάση Στράντζαλη να δηλώνουν έτοιμοι για την παραμονή, την στιγμή που ο Σπύρος Γκολίτσης από πλευράς Χαλκίδας στοχεύει τουλάχιστον στην κατάκτηση της 8ης θέσης.

Με στόχο την 8άδα

golitsis-esap-klirosi

Ο Ηρακλής Χαλκίδας συμμετέχοντας για 3η χρονιά στην Volleyleague ευελπιστεί να κάνει το κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά με τον Σπύρο Γκολίτση να είναι αισιόδοξος για την ομάδα του.

Ο τεχνικός της ομάδας της Εύβοιας τόνισε χαρακτηριστικά  «Θέλω να πιστεύω πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Η ομάδα όπως και πέρσι βρέθηκε πάνω από αρκετές ομάδες στα εισιτήρια, έτσι πιστεύω θα κάνει και φέτος.

Στόχος είναι η ομάδα να πάει καλύτερα από την περσινή χρονιά. Σε θέσεις πιστεύω πως η χειρότερη θέση για εμάς θα είναι η 8η. Η καλύτερη δεν μπορούμε να πούμε ακόμη, αλλά θέλω να πιστεύω πως η θέσει που πρέπει να πάρουμε είναι τουλάχιστον η 8η».

Ψάρρας : «Θέλουμε χαρακτήρα winner»

prsaras-esap-klirosh

Ο Σάκης Ψάρρας έφυγε ως αθλητής από την Volleyleague και επιστρέφει πλέον ως προπονητής του Εθνικού Πειραιώς.

Καινούργιο στην κατηγορία δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις, ωστόσο ως νέος προπονητής κάνει το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία ευχόμενος ο ίδιος να έχει την ίδια παρουσία που είχε και σαν παίκτες.

Αν και δεν είμαι καινούργιος στην Α1, είμαι καινούργιος  με τη νέα  μου ιδιότητα. Πάρα πολλά χρόνια ως αθλητής στην Α1 και ελπίζω να παραμείνω αρκετά και σαν προπονητής» ήταν το πρώτο σχόλιο του Σάκη Ψάρρα.

Από εκεί και μετά για τους στόχους και την αποστολή του Εθνικού στο νέο πρωτάθλημα ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δήλωσε «Το έργο μας είναι απριόρι δύσκολο. Βλέπουμε πως όσες ομάδες είναι νεοφώτιστες δυσκολεύονται να διατηρηθούν στην κατηγορία για αυτό και θεωρώ πως το έργο μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Βέβαια δεν ξεκινάμε απαισιόδοξα. Ξεκινάμε με θετική νοοτροπία και προσπαθούμε να την περάσουμε και στους αθλητές μας. Θέλουμε να έχουμε νοοτροπία winners. Ελπίζουμε με καλή και σωστή δουλειά, οργάνωση, ηρεμία να καταφέρουμε τον στόχο μας που είναι η σταθεροποίηση του Εθνικού στην Volleyleague».

Στράντζαλης : «Θα είναι αξιοπρόσεκτη η παρουσία μας»

Η επιστροφή της Νίκης Αιγινίου αυτή τη φορά συνοδεύεται με περισσότερο εμπειρία και ο Θανάσης Στράντζαλης μιλώντας για τους στόχους της νέας περιόδου δήλωσε «Ερχόμαστε πιο προετοιμασμένοι αυτή την φορά, αφού υπάρχει η εμπειρία της πρώτης συμμετοχής. Νομίζω έχουμε φτιάξει μια αρκετά καλή ομάδα και νομίζω η παρουσία μας στο επόμενο πρωτάθλημα θα είναι αξιοπρόσεκτη».