Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με Παναθηναϊκό η κλήρωση της Volleyleague

Με Παναθηναϊκό η κλήρωση της Volleyleague

Έντονη είναι η κινητικότητα στις τάξεις του «πράσινου» ΤΑΑ τις τελευταίες ημέρες, καθώς  ο Παναθηναϊκός μπαίνει τελικά στην αυρανή κλήρωση της Volleyleague και εν συνεχεία δίναι αγώνα για  να καταφέρει να τακτοποιήσει το φάκελο διακανονισμών, ώστε να πάρει το «οκ» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στην κλήρωση της Τετάρτης (20/9) στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής. Ήδη έχουν γίνει τα πρώτα τηλεφωνήματα σε αθλητές προκειμένου να τους τακτοποιηθεί μέρος οφειλών, αλλά και για να “βάλουν πλάτη” προκειμένου το ιστορικό τμήμα να συμμετάσχει στην Α1 ανδρών και να μη βρεθεί στην ίδια θέση με το γυναικείο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση που έχει γίνει είναι αποκλειστικά της διοίκησης του ΤΑΑ και δεν έχει την… οικονομική στήριξη του Ερασιτέχνη, που συνεχίζει να βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση και με διοίκηση Πρωτοδικείου ενώ όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν ευνοούν καθόλου τις εξελίξεις στον Όμιλο.

Βέβαια το ΤΑΑ είναι ένα μόρφωμα που βρίσκεται μέσα στον Ερασιτέχνη και τα… χρέη του ακολουθούν τον Όμιλο, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα πρέπει να μην επιβαρύνει το ήδη υπάρχον χρέος.