Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μένει ο Παβλίσεβιτς στο Φοίνικα

Μένει ο Παβλίσεβιτς στο Φοίνικα

Διαστόματος του διευθυντή του ΤΑΑ Φοίνικας Σύρου, Κώστα Νικολούζου (ενθ. φωτ.δεξιά) ήρθε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό η είδηση παραμονής του Σέρβου τεχνικού, Ράτκο Παβλίσεβιτς στο νησί για δυο επόμενα χρόνια.

kostas_nikolouzos

Μιλώντας στη Nova, ο Νικολούζος έπλεξε το εγκώμιο του Παβλίσεβιτς ενώ υποστήριξε ότι υπάρχει επικοινωνία και χημεία μεταξύ αλλά και… προγραμματισμός. Παράλληλα, ο παράγοντας του “Πειρατικού” έριξε… άγκυρα για Ντόκιτς και Λάππα, που όπως χαρακτηριστικά είπε για τον αρχηγό του Φοίνικα είναι Συριανός.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κώστας Νικολούζος: ” Ο Ολυμπιακός είναι μια πληρεστερη ομαδα από εμάς έχει λύσεις, εμπειρία και μεγάλους αθλητές. Ο Ντόκιτς είναι μεγάλος αθλητής θα κανουμε το παν για να τον κρατήσουμε στη Σύρο. Είναι στόχος αυτός είναι σημαία της ομάδας μαζί με τον Ηλία. Δεν φεύγει ο Ηλίας από τη Σύρο”.

Για το αν υπάρχει χαρά ή πίκρα για το φετινό Φοίνικα: “Έχω πίκρα μπορούσαμε να πάμε σε ένα 5ο ματς. δεν μας ήρθε. Ήμασταν άτυχοι. Όλος ο σχεδιασμός του Δεκεμβρίου δεν βγήκε μετά τον τραυματισμό του Μιγιαίλοβιτς. Έγινε μεγαλη υπερποσπάθεια. Ήταν χρονιά αυτορύθμισης. Ο Φοίνικας τα τελευταία 5 χρόνια δεν θα έρθει ποτέ να πει ότι πάμε να σώσουμετ ην κατηγορία. Θα είμαστε πάντα ψηλά. ‘Εχει ανοίξει μεγάλος ορίζοντας γιατην ομάδα μας. Ήταν μια χρονιά ορόσημο για εμάς όπως εξελίχθηκε. Η σύμπνοια που υπάρχει, υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σε αυτή την ομάδα. Το βόλει δεν μπορεί να είναι μόνο ένας άνθρωπος που θα ματώνει και θα βάζει τα χρήματα”.

Για τα όσα δήλωσε ο Ντιάτσκοφ που ήταν το “κόκκινο” πανί στον 3ο ημιτελικό για τους φιλάθλους της Σύρου αρκέστηκε να πει: “Την αλήθεια την ξερουμε κι οι δυο εγώ κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια”.

Τέλος ανακοίνωσε την παραμονή του Σέρβου κόουτς, λέγοντα: “Μένει ο Παβλίσεβιςτ. Υπάρχει κώδικας επικοινωνίας και πλάνο” ενώ ολοκλήσωσε με μια ευχή: “Πρέπει να αγαπήσουμε το βόλεϊ και να κανουμε τον παραγοντισμο εθελοντισμό για το βόλεϊ”.