Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μένουν Αρσενιάδης, Νικολάκης, ήρθε Σονάρι

Μένουν Αρσενιάδης, Νικολάκης, ήρθε Σονάρι

Με τις “εμβληματικές” μορφές του Έλληνα τεχνικού, αλλά και του αρχηγού της θα συνεχίσει και φέτος ο ΑΟΠ Κηφισιάς, που βρήκε ήδη τον πρώτο της ξένο στο πρόσωπο του πρώην κεντρικού της Κύζικου Ν Περάμου.

“Το ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει” ισχύει σε πολύ μικρό ποσοστό για την φετινή Κηφισιά, ακόμη κι αν η περσινή ομάδα έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η περσινή φιναλίστ του Κυπέλλου κράτησε λοιπόν μόνο τον Δημήτρη Νικολάκη και τον τεχνικό, Κώστα Αρσενιάδη, που βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση μιας ολόκληρης “νέας” ομάδας.

Ο γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου του 1980, πασαδόρος,Δημήτρης Νικολάκης (1.83μ) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τυφώνα, αγωνίστηκε στο εφηβικό του Παναθηναϊκού, στην Κομοτηνή και από το 2003 αγωνίζεται στην Κηφισιά, συμπληρώνοντας αισίως 14 ολόκληρα χρόνια.

Τα… μισά χρόνια του Νικολάκη στην ομάδα των βορείων προαστείων έχει και ο επιτυχημένος προπονητής. Ο 49χρονος Αθηναίος ομοσπονδιακός τεχνικός, που τον συναντήσαμε πρώτη φορά στον πάγκο της Κηφισιάς το 2008, από το καλοκαίρι του 2011 που επέστρεψε έχει βγάλει… ρίζες στο Ζηρίνειο! Νωρίτερα πέρασε από τις γυναίκες στον Αίολο, τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ (92-94) την Μεταμόρφωση, το Παγκράτι, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον οποίο κατέκτησε το Super Cup, για να κοουτσάρει πριν πατήσει το πόδι του γα πρώτη φορά στην Κηφισιά, την ΑΕΚ.

Για άλλημια χρονιά, λοιπόν καλείται να κολυμπήσει στα βαθιά και να προσπαθήσει, υπό την στήριξη του νέου προέδρου της ομάδας κ. Παπαδόπουλο, να “χτίσει” μία αξιόλογη ομάδα. Μετα τις αποχωρήσεις Στεφάνου, Χριστοφιδέλη, Παπαγγελόπουλου, Γιορντάνοφ, Πούλκο ο Έλληνας τεχνικός σχεδιάζει να κινηθεί για την απόκτηση 4 ξένων.

Ο πρώτος ξένος της Κηφισιάς θα είναι ο γνώριμος από τις περσινές του εμφανίσεις στην Κύζικο Ν. Περάμου, μπλοκέρ από τις Μπαχάμες, Χέπμπουρν Σονάρι.