ΔΙΕΘΝΗ

Ντεμπούτο της Ταίσα στην Βραζιλία με Μπαρουερί

Ντεμπούτο της Ταίσα στην Βραζιλία με Μπαρουερί

H Βραζιλιάνα δις χρυσή Ολυμπιονίκης της τουρκικής Εξατσίμπασι επιστρέφει απόψε δριμύτερη στο βραζιλιάνικο βόλεϊ.

Έπειτα από 212 ημέρες και τον σοβαρό της τραυματισμό της στην Κωνσταντινούπολη, στο γ’ σετ του αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών με την Φενέρμπαχτσέ η Ταίσα Νταχέρ Παλέζι θα παρουσιαστεί από την ομάδα της στην αποψινή αναμέτρηση της ομάδας του Γκιμαράες με τη Renata Valinhos, στο κλειστό José Correa στο Μπαρουερί.

Η άτυχη μπλοκέρ, που ανακοινώθηκε επισήμως την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου ότι -με τις ευλογίες της Εξατσίμπασι -θα ενισχύσει στη βραζιλιάνικη λίγκα την Hinode / Barueri, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στη σεζόν 2017-2018, μετά από πολύμηνες θεραπείες.

Η Ολυμπιονίκης της “σελεσάο” του 2008 και το 2012, που από το 2008- 2016, διακρίθηκε κατακτώντας τίτλους με την Osasco, ενώ παλιότερα είχε περάσει από Rio de Janeiro και Minas, μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον άνθρωπο, που την εμπιστεύτηκε μετά τον τραυματισμό της.

“Ο Zé Roberto ήταν ο πρώτος που με τηλεφώνησε και με υποστήριξε όταν τραυματίστηκα στην Τουρκία. Συνέχισε να είναι πάντα κοντά μου, με συχνή επικοινωνία και έκανε το καλύτερό του για μένα, κι έτσι αυτό βάρυνε πολύ την επιλογή μου. Όπως άλλωστε και το γεγονός ότι έπαιζα μαζί του τόσα χρόνια στην Εθνική Ομάδα. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί σε ένα σύλλογο, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ πριν…” δήλωσε για τον Γκιμαράες η Ταίσα.

Να σημειωθεί πως έπειτα από 3 αγωνιστικές στη βραζιλιάνικη Superliga γυναικών η Μπαρουερί, στην οποία από φέτος θα αγωνίζεται και η Ζακλίν Καρβάλιο, βρίσκεται στην 8η θέση με 4 πόντους, ενώ πρωτοπόρος είναι με 12β, αλλά έναν αγώνα περισσότερο η Dentil Praia.