CEV CUP

Οδύσσεια πρόκρισης για Ολυμπιακό

Οδύσσεια πρόκρισης για Ολυμπιακό

Χωρίς προβλήματα και με χαμόγελα αισιοδοξίας αναχώρησε για την Λευκορωσία ο Ολυμπιακός καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (16:00) θα φιλοξενηθεί στο Μογκίλιεφ από την Σαχτιόρ στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα της φάσης των 32 του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Το ταξίδι προς την έδρα της Σαχτιόρ αρκετά επώδυνο και κουραστικό για τους Πειραιώτες που αναμένεται να φθάσουν στον τελικό τους προορισμό κοντά στις 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι (15:00) από το Ελ. Βενιζέλος με προορισμό το Κίεβο και μέσω ανταπόκρισης για το Μίνσκ.. Από το Μινσκ η ομάδα θα μεταβεί οδικώς και έπειτα από 3 ώρες ταξιδιού θα φθάσει στο Μογκίλιεφ.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, το κλίμα είναι καλό και άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να σφραγίσουν την πρόκριση με μια δεύτερη νίκη.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.