Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παραιτήθηκε ο Ζλατιλίδης

zlatilidis-sarikeisoglou

Έπειτα από 8 χρόνια απόλυτα πετυχημένης συνεργασίας οι δρόμοι του ΟΦΗ και του Δημήτρη Ζλατιλίδη χωρίζουν καθώς οι «ασπρόμαυροι» με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν το «διαζύγιο» με τον Εβρίτη τεχνικό.

ΟΦΗ και Ζλατιλίδης τα τελευταία χρόνια αποτέλεσαν έννοιες ταυτόσημες καθώς η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική και «σφραγίστηκε» με την άνοδο των Κρητικών στην Volleyleague. Μια επιτυχία που έγραψε ιστορία και ο Θρακιώτης τεχνικός συνέδεσε το όνομά του με την κορυφαία επιτυχία του ΟΦΗ.

Ωστόσο η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη και για τους δύο καθώς στη Volleyleague οι «ασπρόμαυροι» δοκιμάζουν αντοχές, με τον Εβρίτη να αποφασίζει να υποβάλει την παραίτησή του από την ομάδα δηλώνοντας όμως «στρατιώτης» του ΟΦΗ.

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης λίγο μετά την απόφασή του τόνισε «Για μένα είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Είναι μια προσωπική απόφαση μετά απο 8 χρόνια σαν αθλητής και προπονητής στον ΟΦΗ. Το συζήτησα με τον πρόεδρο με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί όλη αυτήν την προσπάθεια.

Δυστυχώς τα προβλήματα της ομάδας, μας λύγισαν. Το καλύτερο για την ομαδα θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση είναι να αποχωρήσω. Θα είμαι πάντα στρατιώτης της ομάδας. Της εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία και να χαράξει μια νέα πορεία».

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, υπέβαλλε ο Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και υπεύθυνο της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία. Ήταν μια δύσκολη απόφαση και για τους δυο, καθώς μαζί οραματίστηκαν την άνοδο του βόλεϊ του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλεϊ, ευχαριστεί τον Δημήτρη Ζλατιλίδη για την προσφορά του στον ΟΦΗ, όλα αυτά τα χρόνια, τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής. Είναι ο προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με την άνοδο του βόλεϊ του ΟΦΗ στην Volley League και τον ευχαριστούμε.
Θα είναι πάντα ένας φίλος του ΟΦΗ.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, χρέη πρώτου προπονητή, θα εκτελέσει ο Ανέστης Γιαννακόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ