DARK ROOM

Προπονητικό κάμπ για κορίτσια των Οικονόμου-Γκότση

Προπονητικό κάμπ για κορίτσια των Οικονόμου-Γκότση

Με… προίκα τις πολύτιμες εικόνες και τις εμπειρίες από το ευρωπαϊκό βόλεϊ ο επιτυχημένος Έλληνας τεχνικός της φινλανδικής OrPo διοργανώνει από 18 -23 Ιουνίου στη Λάρισα το 1ο του Προπονητικό Καμπ για κορίτσια 14-16 ετών.

apostolos_oikonomou_orpo

Ο Θεσσαλός προπονητής με το συνεργάτη του τεχνικό, Σωτήρη Γκότση και πολύ όμορφη διάθεση περιμένουν να καλωσορίσουν στο 1o Γυμνάσιο Λάρισας τις νεαρές αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο κάμπ και να τους προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους, ώστε μαζί με την αθλητική κουλτούρα και κάποια “μυστικά” του βόλεϊ να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο μέσα από την εντατική δουλειά στο αγαπημένο τους άθλημα.

TRAINING_CAMP

Για αυτό καλό θα είναι όποια κορίτσια ενδιαφέρονται να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 10/6 στο τηλέφωνο του Σωτήρη Γκότση 6936845776, καθώς ο αριθμός συμμετοχών θα είναι περιορισμένος.

Οι 3ωρες  απογευματινές προπονήσεις του καμπ θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων βελτίωση ατομικής τεχνικής ανά θέση, βελτίωση ατομικής τακτκής ανά θέση, ασκησιολόγιο φυσικής κατάστασης – ταχυδύναμης – ευλυγισίας.