BEACH VOLLEY

Πρωτάθλημα απο το Avant Garde Sports Club

Πρωτάθλημα απο το Avant Garde Sports Club

Μετά την επιτυχία του περσινού Beach Volley Championship, το Avant Garde Sports Club, προαναγγέλει νέο πρωτάθλημα για τη σεζόν 2016-2017 για αρχάριους προχωρημένους και επαγγελματίες παίκτες, άνδρες και γυναίκες.

Μάλιστα με ανακοίνωση του  καλεί όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή σε ειδική φόρμα ως 16/10 στην ιστοσελίδα του Club:

«Το Avant Garde SportsClub φέρνει στη Θεσσαλονίκη το πρώτο αυθεντικό πρωτάθλημα beach volley και δίνει στους λάτρεις του αθλήματος την ευκαιρία να παίζουν αγώνες κάθε Κυριακή για όλο το χειμώνα! Πρόκειται για μια καινοτομία που πραγματοποιείται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις του Avant Garde SportsClub και έχει γίνει συνήθεια για συμμετέχοντες και θεατές!

Το Beach Volley Championship 2016-2017 είναι ανοιχτό για όλες τις ομάδες! Αρχάριοι, προχωρημένοι και επαγγελματίες παίκτες, άνδρες και γυναίκες, μπορούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και να γεμίζουν κάθε Σαββατοκύριακο με κέφι, αθλητισμό και αδρεναλίνη!

Όλες οι ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, ακολουθώντας τους κανόνες της βαθμολογίας και το πρόγραμμα των αγωνιστικών με τις ημερομηνίες, τις ώρες και το γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας! Έτσι, στο τέλος της σεζόν, θα υπάρχουν πρωταθλήτριες ομάδες για άνδρες και γυναίκες!

Εξοπλιστείτε με το μεγαλύτερο χαμόγελό σας, τη διάθεση και τον συμπαίκτη ή τη συμπαίκτριά σας και γίνετε εσείς οι πρωταθλητές του Beach Volley Championship 2016-2017!»