Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σε απολογία η Παναχαϊκή

Σε απολογία η Παναχαϊκή

Η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ, Νίκη Ρεβύθη, κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή 8 Ιουλίου  και ώρα 09:30΄ π.μ. την Παναχαϊκή για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με τον Ολυμπιακό που είχε γίνει στις 10/2, τον Ηρακλή, την Καλαμάτα 80 και τον Πανιώνιο για τον αγώνα γυναικών με την Κόρινθο στην Α2 που είχε γίνει πριν 8 μήνες (17/1) και είχε αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογίες:

• το σωματείο ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 και τον αθλητή του ΜΑΝΙΑΤΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟ για την συμπεριφορά του προς αθλητή της αντίπαλης ομάδας στον αγώνα της 9/4/16 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών

• το σωματείο ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013 για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 10/2/16 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ του Κυπέλλου Ανδρών (εξ αναβολής).

• το σωματείο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ και το μέλος του ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΜΑΚΗ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 6/2/16 μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (εξ αναβολής).

• το σωματείο ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ καθώς και τον πρόεδρο του ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ ΑΡΗ και τον έφορο του ΚΑΣΣΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, για την συμπεριφορά τους προς τον διαιτητή του αγώνα της 17/1/16 μεταξύ των ομάδων ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (εξ αναβολής).