ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σολάρης -Μεταξάς μαζί με Καραμπέτσο

Σολάρης -Μεταξάς μαζί με Καραμπέτσο

Οι Αντώνης Χρύσανθος Σολάρης και Δημήτρης Μεταξάς ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους με τον Γιώργο Καραμπέτσο και τον συνδυασμό Το Βόλεϊ Μπροστά…

Το βιογραφικό του Αντώνη Χρύσανθου Σολάρη

Γεννήθηκε το 1956 στη Σύρο όπου και κατοικεί. Είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ και τα τελευταία χρόνια προσφέρει στην ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου. Ασχολείται με την δημοσιογραφία και την φωτογραφία (είναι επίσημος φωτογράφος και γραφείο Τύπου του Φοίνικα). Εργάζεται στην εφημερίδα Λόγος των Κυκλάδων και είναι συνιδιοκτήτης του sportcyclades24.gr. Ήταν μέλος της πρώτης τοπικής επιτροπής των Κυκλάδων το 1984 και διετέλεσε παίκτης, προπονητής και διαιτητής, επί μια 20ετία, σε βόλεϊ και μπάσκετ.

Το βιογραφικό του Δημήτρη Μεταξά

Γεννήθηκε το 1951 στο Ελληνικό Κορινθίας. Κατοικεί στο Αιγάλεω και είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Ασχολείται στο βόλεϊ από το 1990, καθώς εκεί τον ώθησε ο γιος του όταν ξεκίνησε να παίζει. Είναι γενικός γραμματέας του συλλόγου Μ.Ε.Λ.ΑΣ. Άγιος Ελευθέριος Αιγάλεω. Τα τελευταία 23 χρόνια είναι μέλος του ΔΣ στην ΕΣΠΕΔΑ όπου πλέον κατέχει την θέση του αντιπροέδρου, ενώ είναι και πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής της Ένωσης. Ασχολείται επίσης με τα κοινά της πόλης του (ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου).