BEACH VOLLEY

Έχασαν τα κεκτημένα οι Καραγκούνη/Τσοπούλου

Έχασαν τα κεκτημένα οι Καραγκούνη/Τσοπούλου

Οι Ελληνίδες Πένυ Καραγκούνη και Κωνσταντίνα Τσοπούλου δεν κατάφεραν στην Προύσα να υπερασπιστούν με επιτυχία τον τίτλο των Βαλκανιονικών στο β’ τουρνουά του Βαλκανικού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, όπου για κπαοιες λεπτομέρειες βρεθήκανε τελικά στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου.

Σε μία επανάληψη του τελικού στο Δυρράχο της Αλβανίας, οι τότε Ρουμάνες φιναλίστ, Ματέι/Βάιντα (Νο 1) με 2-0 (23-21, 21-19) επιβλήθηκαν σήμερα με 2-1 των διεθνών Καραγκούνη/Τσοπούλου και μαζί με το χρυσό μετάλλιο πήραν και μία άτυπη ρεβάνς για το προηγούμενο τουρνουά του Βαλκανικού.

Κόντρα στο Νο 1 της διοργάνωσης το ελληνικό δίδυμο προηγήθηκε με 1-0 και θα μπορούσε στο β’ σετ να’ χε «καθαρίσει» το ματς και το χρυσό μετάλλιο, αλλά οι Ρουμάνες είχαν στο φινάλε την συμπαράσταση της τύχης και  τελικά, στις λεπτομέρειες, κατάφεραν να φτάσουν εκείνες στον τίτλο των  Βαλκανιονικών της τουρκικής διοργάνωσης, όπου οι διεθνείς Μαναβή/Σπηλιωτοπούλου κατετάγησαν πέμπτες.

Την 3η θέση κατέκτησαν οι Σέρβες, Μάτιτς/Μιλόσεβιτς (Νο 4) που κέρδισαν στον μικρό τελικό με 2-0 (21-13, 21-14) σετ τις  Τουρκάλες, Βέντσε/Εριλντίζ (Νο 6).