CEV CUP

Στην Πολωνία ο ΠΑΟΚ

Στην Πολωνία ο ΠΑΟΚ

Σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται πλέον ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τη νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επικεντρώνει την προσοχή του στον αγώνα με την Όλστιν που θα φιλοξενηθεί την Τετάρτης στην Πολωνία στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα  των 32 του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Η Ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας. Εκεί όπου ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να πάει όσο ψηλότερα μπορεί και να δοκιμάσει αντοχές και δυνάμεις.

Στην Φάση των 32 ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Όλστιν… Ομάδα αρκετά έμπειρη και με ιστορία στο Πολωνικό βόλεϊ και που θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Ο Ντίμα Φιλίποφ, έχοντας περάσει από το πολωνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Γιαστρεμπσκι αναφερόμενος στην Όλστιν δήλωσε «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία διαθέτει ένα οργανωμένο σύνολο με έμπειρους παίκτες. Προερχόμαστε από καλά αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ακόμα μια μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσωπικά, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Πολωνία, όπου έζησα δυο καταπληκτικά χρόνια».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Πολωνία αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρικού τιμ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασίας της εν όψει Όλστιν με πρωινή προπόνηση την Τετάρτη στο  Urania Sports Hall.