BEACH VOLLEY

Στόχος η συνεργασία και η επιστροφή του κόσμου

Στόχος η συνεργασία και η επιστροφή του κόσμου

Αισιόδοξοι για θετικά αποτελέσματα, αλλά και με στόχο να φέρουν εκ νέου τον κόσμο στα γήπεδα της άμμου βοηθώντας το άθλημα να επιστρέψει στην θέση που του αρμόζει παρουσιάστηκαν οι αθλητές του Beach Volley με την Πέννυ Καραγκούνη και τον νεαρό Βασίλη Μανδηλάρη να εύχονται καλή επιτυχία στα τουρνουά και καλά παιχνίδια…

Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του Πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley εκ μέρους των αθλητών και των αθλητριών (αρκετοί εκ των οποίων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση) μίλησαν η πρωταθλήτρια Ελλάδος Πένυ Καραγκούνη και ο νεαρός Βασίλης Μανδηλάρης.

«Να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος Πένυ Καραγκούνη δήλωσε: «Καταρχάς να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους υποστηρικτές που θα βοηθήσουν στην διεξαγωγή των τουρνουά. Μέλημα δικό μας και της Ομοσπονδίας είναι να έρθει ολοένα και περισσότερος κόσμο στα γήπεδα για να αποκτήσει το άθλημα την παλιά του αίγλη. Δυστυχώς τελευταία ο κόσμος μειώνεται δραματικά.

Θεωρώ ότι τα φετινά Μάστερς γίνονται σε πανέμορφα μέρη, με πολύ καλά γήπεδα και όμορφες παραλίες. Είναι πολύ σημαντικό οι αθλητές να συμμετέχουν σε αυτές τις διοργανώσεις και πάνω απ’όλα να υπάρχει συνεργασία με την Ομοσπονδία για να μην υπάρχουν θέματα που πρωταγωνιστούσαν τις προηγούμενες χρονιές».

«Να συνεργαστούμε για το καλό του αθλήματος»

Ο Βασίλης Μανδηλάρης ανέφερε: «Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλους. Ελπίζουμε το άθλημα να πάρει ανοδική πορεία, ο κόσμος να έρθει στα γήπεδα και οι αθλητές με τις αθλήτριες να ασχολούνται πιο σοβαρά με το άθλημα. Η Ομοσπονδία να μας στηρίξει να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το καλύτερο του αθλήματος».