Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε Χαραλαμπίδη, ανανέωσε με Βουλκίδη

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε Χαραλαμπίδη, ανανέωσε με Βουλκίδη

Την απόκτηση του Δημήτρη Χαραλαμπίδη και την ανανέωση με τον Θοδωρή Βουλκίδη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός λίγες ώρες μετά την αποδέσμευση του Γιώργου Πετρέα. 

Το παζλ του φετινού ρόστερ του Ολυμπιακού σιγά-σιγά ολοκληρώνεται καθώς οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χαραλαμπίδης, αλλά και την ανανέωση με τον Θοδωρή Βουλκίδη. 

Ο Χαραλαμπίδης μετά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, κατηφορίζει στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού έχοντας στόχο να κατακτήσει τίτλους και να βοηθήσει τους “ερυθρόλευκους” να επιστρέψουν στην κορυφή της Volleyleague. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης ανέφερε τα εξής «Eίναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά η έλευση μου στον Ολυμπιακό. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία τη φετινή σεζόν και το φινάλε της να μας βρει να πανηγυρίζουμε έχοντας κατακτήσει τους τίτλους».

Παράλληλα με τον Χαραλαμπίδη, παίκτης του Ολυμπιακού παραμένει ο Θοδωρής Βουλκίδης που ανανέωσε με την ομάδα του Πειραιά και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο λιμάνι. 

O διεθνής κεντρικός μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου τόνισε «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα και είμαι βέβαιος ότι με σκληρή δουλειά θα κατακτήσουμε τους στόχους μας, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό. Στόχος μας είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας και να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό  στην κορυφή».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη. Ο Έλληνας κεντρικός (ημ. γέννησης, 06/03/1991, ύψος 2,00μ.) υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.