DARK ROOM

Τι κάνεις εκεί… Μαρί (fot)!

Τι κάνεις εκεί… Μαρί (fot)!

Σάλο έχουν προκαλέσει εδώ και μερικές ώρες ση Βραζιλία τα αποκαλύπτικά ντοκούμεντα που δείχνουν την Ολυμπιονίκη της “σελεσάο” στο Πεκίνο, Μαρί Στάινμπρέχερ  να φιλιέται με πάθος με την συμπατριώτισσά της και μοντέλο, Βανέσα Μέλ, κατά τη διάρκεια ενός μουσικού φεστιβάλ των ΗΠΑ.

mari_volei_kiss

Για τον σεξουαλικό προσανατόλισμό της 33χρονης ακραίας/διαγώνιας της Μπαουρού, που έχει ρίζες επίσης από Ρωσία και Γερμανία, στο παρελθόν είχαν ακουστεί ανάλογες φήμες, εξαιτίας των πολύ κοντινών “δεσμών” με την θρυλική Σέιλα. Φήμες που πρόσφατα όμως η Μαρί φρόντισε να “ταίσει” ακόμη περισσότερο, με τα ποσταρίσματά της στα social media και τις φωτογραφίες της, όπου λίγο πριν η κάμερα τη “συλλάβει” σε αυτό το “καυτό” φιλί στη διάρκεια του ετήσιου μουσικού φεστιβάλ Lollapalooza στο Σικάγο, του Ιλινόις, ανέβασε φωτό με σχόλιο “δεν μπορείτε να καθήσετε μαζί μας”!

Πρόκειται λοιπόν για μία ακόμη βραζιλιάνα “ιέρεια” της Σαπφούς, όπως η Κάρολ Γκατάζ  ή απλά για ένα από τα γνωστά προκλητικά “παιχνίδια” της στιγμής μεταξύ διασημοτήτων, όπως συνηθίζεται πλέον στη showbiz?