PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τοτσίδου και επίσημα στην ΑΕΚ

Τοτσίδου και επίσημα στην ΑΕΚ

Η Σία Τοτσίδου επέστρεψε και τυπικά πλέον στην ΑΕΚ καθώς η έμπειρη ακραία μετά την επιστροφή της από τους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ταραγόνα επισκεύθηκε τα γραφεία της Ερασιτεχνικής και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο.

Παρουσία του προέδρου της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο στην ΑΕΚ η Σία Τοτσίδου ολοκληρώνοντας έτσι την επιστροφή της στην Ένωση.

Μια επιστροφή που συνδυάστηκε με χαμόγελα και αισιοδοξία για μια πετυχημένη χρονιά που θα φέρει εκ νέου τις «κιτρινόμαυρες» στην Α1.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς ακραίας Σίας Τοτσίδου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών. Η Σία είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.78 και την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στην Ηλιούπολη.

Η Σία υπέγραψε το συμβόλαιό της μετά την επιστροφή της από τους Μεσογειακούς Αγώνες που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα, παρουσία του Προέδρου Αλέξη Αλεξίου, του Συμβούλου Λευτέρη Αρχόντη και του Εφόρου Νίκου Παναγιωτίδη.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...