BEACH VOLLEY

Τουρνουά «Πάρις Κατσουλάκης»: Το Μάτι ζωντάνεψε ξανά!

Τουρνουά «Πάρις Κατσουλάκης»: Το Μάτι ζωντάνεψε ξανά!

Συγκινητική η παρουσία του κόσμου στο 1ο τουρνουά «Πάρις Κατσουλάκης» για να τιμηθούν τα θύματα από τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου και για να στείλουν το μήνυμα ότι παρά την τραγωδία το Μάτι με τη βοήθεια όλων θα ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του.

Δυο μέρες γεμάτες βόλεϊ στην πρώτη αθλητική διοργάνωση που έλαβε χώρα στο μικρό λιμανάκι της περιοχής μετά την μεγάλη τραγωδία των 98 ψυχών που χάθηκαν τόσο άδικα. Ο Πάρις Κατσουλάκης μόνο περήφανος κοιτάζει από ψηλά τους φίλους της παρέας του οι οποίοι και διοργάνωσαν τα πάντα προκειμένου να αποκτήσει ζωή και πάλι η περιοχή τιμώντας τον ίδιο και όλους όσοι έχασαν τη ζωή τους την αποφράδα ημέρα.

Από τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά μέχρι τον Σπύρο Λιβαθηνό, το Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Άγγελο Μπασινά, όλοι ήταν εκεί να παίξουν μπιτς βόλεϊ και να τιμήσουν με τη σειρά τους τα θύματα, στέλνοντας το μήνυμα για την επόμενη μέρα.

Ο γενικός γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής έδωσε το “παρών” στη διοργάνωση με την ΕΟΠΕ να προσφέρει φιλέ και μπάλες στους διοργανωτές του τουρνουά.

Ωστόσο, τα αντανακλαστικά των φορέων του αθλήματός μας απέναντι σε μια διοργάνωση με τέτοιο σκοπό δεν ήταν αυτά που θα έπρεπε…