BEACH VOLLEY

«Τριλογία» αποθέωσης μπιτς βόλεϊ και Τζιμάρα στο «The Wall» (fot-vid)!

«Τριλογία» αποθέωσης μπιτς βόλεϊ και Τζιμάρα στο «The Wall» (fot-vid)!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η “τριλογία” του τουρνουά «Τζίμης Πανούσης» που πραγματοποιήθηκε στον αθλητικό πολυχώρο «The Wall Climbing Center» από τον πρωταθλητή-προπονητή Παντελή Μαρτίνο.

tournoya_panoysis

Στο πρωτοποριακό αυτό τουρνουά μπιτς βόλεϊ, αφιερωμένο στη μνήμη του ανατρεπτικού καλλιτέχνη, που δεν θα φύγει ποτέ απ’ τη μνήμη μας αφού το έργο του θα είναι πάντα επίκαιρο και πρωτοποριακό οι λάτρεις της άμμου, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, διασκέδασαν  παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα και πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους θεατές που καθ΄ όλη τη διοργάνωση απόλαυσαν αμφίρροπες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα.

toyrnoua_tzimis_panousis_nikites_andron

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στους τελικούς Ανδρών – γυναικών και τα δύο μεγάλα «ραντεβού» κρίθηκαν σε ταί μπρέικ με τους Λευτέρης Κοντώση/Tark Quinn να κερδίζουν τους Μιχάλη Κορναράκη/Γιώργο Αργυρόπουλο με 2-1 σετ και να κατακτούν τον τίτλο στους άνδρες.

tournoua_tzimis_panousis_nikitries_gynaikon

Αντίστοιχο… σασπένς και δυνατές συγκινήσεις πρόσφεραν και οι φιναλίστ των γυναικών με τις Άννα Αντωνινη/Έμμη Χάλαρη να «λυγίζουν» στο τέλος με 2-1 σετ την αντίσταση των μαχητικών Μαριλένας Καλιτσουνάκη/Κωνσταντίνας Μπισκεμη και να στέφονται «βασίλισσες».

tournoua_tzimis_panousis_nikites_meiktou

Επτά μέρες μετά, και παρά τις μετεωρολογικές προβλέψεις για κακοκαιρία, που έκαναν λόγο για μπόρες και ανέμους, στην κατηγορία μεικτού οι Ελίνα Μερτζάνου/ Κωνσταντίνος Φίλος επικράτησαν στο τελικό με 2-0 σετ των Κατερίνας Χαραλαμπίδη/Δημήτρη Φυτσιλή και λίγο πριν το πέσιμο της αυλαίας κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών, ανεβαίνοντας δίκαια στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.

fasi_tournoua_panousis

Παράλληλα με τους νικητές και τις νικήτριες, από κάθε κατηγορία του τουρνουά αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι παίκτες και παίκτριες του τουρνουά (MVP) ως εξής: Μιχαλης Πεδιαδίτης (Κατηγορία Ανδρών), Έμμη Χάλαρη (Κατηγορία Γυναικών) και Σπύρος Αναστασίου (Κατηγορία Μεικτού)

tournoua_panousis_xorigoi

Όλοι οι νικητές καθώς και οι MVP της κάθε κατηγορίας κέρδισαν συλλεκτικά μπλουζάκια Τζίμης Πανούσης, μετάλλια και έπαθλα-υπηρεσίες, προσφορά από τους χορηγούς  Martinos Academy, The Wall, Νίκο Τζιβόγλου (Εναλλακτικός θεραπευτής) και Φώτη Μαλλίρη (οδοντίατρος).

xorigoi_tournoua_panousis

Εκτός από τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό, όλες τις ημέρες των αγώνων στις όμορφες εγκαταστάσεις της Παλλήνης, αρκετός κόσμος, τίμησε με την παρουσία τους την πρωτότυπη διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους του αθάνατου «Τζιμάρα».

tournoua_tzimis_panousis_omadiki 1

xaralampidou_martinos_

tournoua_panousis_the wall

Δείτε στα Video φάσεις από  τους συναρπαστικούς αγώνες του τουρνουά