Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αμφίρροπη αναμέτρηση στο Ζηρίνειο

Αμφίρροπη αναμέτρηση στο Ζηρίνειο
Ο ΑΟΠ Κηφισιάς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ( 20/11, 18.00, ΕΡΤ2, Διαιτητές: Κουτσούλας, Μυλωνάκης) στο Ζηρίνειο στην αναμέτρηση με την οποία θα πέσει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση με τις δυο ομάδες να ψάχνουν βαθμούς και παρά την ελλιπή προετοιμασία τους να θέλουν να εξασφαλίσουν θετικά αποτελέσματα και… παραμονή στην κατηγορία.

Ο πασαδόρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης δήλωσε για τον αγώνα: «Η λογική λέει πως πάλι δεν θα έχουμε κλασικό διαγώνιο οπότε ο Χαντ θα κληθεί να βοηθήσει. Μπορεί ο Χαντ να είναι εξαιρετικός και σαν διαγώνιος αλλά περιορίζονται οι άλλες επιλογές στη θέση των ακραίων και γενικά οι επιλογές του προπονητή από τον πάγκο. Θα είναι δύσκολος αγώνας. Ο Παναθηναϊκός από αγώνα σε αγώνα βελτιώνεται και η νίκη που έκανε με τον Ηρακλή θα τον βοηθήσει.

Είμαστε τυχεροί που τον αντιμετωπίζουμε τώρα και όχι αργότερα που θα είναι ακόμα καλύτερος. Εχει ένα μείγμα έμπειρων παικτών όπως ο Μπέλος και ο Πανταλέων με νέα και φρέσκα παιδιά. Προσωπικά πολύ χαίρομαι που βλέπω παιδιά όπως ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Παίξαμε ένα φιλικό με τον Παναθηναϊκό και χάσαμε 2-1 σετ οπότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα και να παίξουμε καλά. Πρέπει να κερδίσουμε αυτούς τους αγώνες εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και την εφετινή χρονιά».

Το λίμπερο του Παναθηναϊκού Κόνραντ Γκούζντα δήλωσε: «Mακάρι να κρατήσουμε αυτή την εικόνα που είχαμε στον αγώνα με τον Ηρακλή. Είμαστε προετοιμασμένοι για δύσκολο αγώνα. Η Κηφισιά δεν είναι τυχαίο που έχει δύο νίκες με Χαλκίδα και Σύρο. Δεν θα είναι εύκολο να πάρουμε βαθμούς. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Ο εφετινός Παναθηναϊκός μπορεί να λέγεται ότι είχε προβλήματα αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα. Δε μας έχει λείψει τίποτα, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους παράγοντες που ασχολούνται με το τμήμα και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ καλά.

Ολα τα μικρά παιδιά που έχει ο Παναθηναϊκός είναι ταλέντα και αυτά είναι η δύναμη του. Η ομάδα είναι γεμάτη με ενέργεια και πάθος και δεν υπάρχουν γκρίνιες γιατί όλοι θέλουν να δείξουν πράγματα και να επιβεβαωθούν. Εγώ μετά από μία διετία που δεν ήμουν βασικός έχω και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο, το απολαμβάνω και θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας».