ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Ο.Π.Ε.

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Ο.Π.Ε.
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.ΠΕ., όπου πριν την έναρξή της τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Κασιμάτη.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1. Παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός από 01/01/2017 έως 31/12/2017.

2. Αναγνώστηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απηλλάγησαν τα μέλη του ΔΣ της Ε.Ο.ΠΕ. για το Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό για το έτος 2017.
3. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο ισολογισμός χρήσης για το 2017 και ο προϋπολογισμός χρήσης για το 2018.
4. Επίσης εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις στον Κανονισμό Εγγραφών-Μεταγγραφών και το Πειθαρχικό Δίκαιο, ενώ ο Κανονισμός Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων μετά από διαβούλευση με τα συμμετέχοντα στη Γ.Σ. σωματεία θα συζητηθεί σε νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.ΠΕ. στις 4-5 Μαΐου 2018.
Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Ο.ΠΕ., ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος, προέβη στη παρακάτω δήλωση:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα σωματεία και ιδιαίτερα της επαρχίας που συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση που φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση που είχαμε με τους παράγοντες των σωματείων για την βελτίωση κανόνων του αθλήματος. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της Ομοσπονδίας που δούλεψε και οργάνωσε τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης».