CHALLENGE CUP

Χίπε : «Όλοι μια γροθιά»

Χίπε : «Όλοι μια γροθιά»

Ευτυχισμένη με την μεγάλη νίκη, αλλά και έτοιμη για τον επαναληπτικό δήλωσε η Σάσκια Χίπε που ήταν η κορυφαία του Ολυμπιακού, ενώ η Κατερίνα Γιώτα ξεκίνησε ήδη τα πλάνα της για τον επαναληπτικό της Κυριακής…

Η κορυφαία του αγώνα, Σάσκια Χίπε λίγο μετά την τεράστια νίκη και το πρώτο βήμα προς τον τελικό δήλωσε “Δεν έχω λόγια. Κάναμε καταπληκτική δουλειά παρά τον τραυματισμό της Στέλλας, η Αρετή μπήκε κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι και μείναμε όλοι μια γροθιά παίζοντας εκπληκτικά. Παλέψαμε ως ομάδα. Νιώθω υπέροχα με τόσο κόσμο στο γήπεδο, αλλά ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα. Έχουμε έναν ακόμη αγώνα για να τους κάνουμε πραγματικά ευτυχισμένους. Σήμερα είχαμε τέλεια αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι μας, αλλά θα πρέπει να πάμε και στον επαναληπτικό να κάνουμε το ίδιο για να πάρουμε την πρόκριση”.

Γιώτα : “Προετοιμασία για τον επαναληπτικό της Κυριακής”

Η Κατερίνα Γιώτα κράτησε χαμηλούς τόνους βλέποντας από τώρα τον επαναληπτικό της Ρωσίας “Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι και πήραμε μεγάλη χαρά για τη νίκη. Το θέλαμε και το δείξαμε και μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο αυτό θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω γρήγορα και να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής γιατί θα είναι διαφορετικό από αυτό στην έδρα μας. Σίγουρα ο αντίπαλός μας θα μελετήσει και το σημερινό παιχνίδι και θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε ελεύθερα στα όρια μας και να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε. Νομίζω ήταν μεγάλη η θέληση να πάρουμε τη νίκη αλλά και η βοήθεια του κόσμου που δεν σταμάτησε να μας ενισχύει και να μας δίνει δύναμη.