ΔΙΕΘΝΗ

Έχασε στα…σημεία η OrPo του Οικονόμου

Έχασε στα…σημεία η OrPo του Οικονόμου

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς στο Kuusamo, η OrPo λύγισε στο 5ο σετ υπό την πίεση της γηπεδούχου Pölkky και ηττήθηκε τελικά με 3-2 (25-12, 15-25, 25-21, 21-25, 15-11), στο δεύτερο παιχνίδι της μέσα σε μια εβδομάδα κόντρα στην ισχυρή αντίπαλό της.

Στο ματς της 23ης αγωνιστικής του φινλανδικού πρωταθλήματος γυναικών, η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τις γηπεδούχες, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφαρίζοντας ισάριθμες φορές, έστειλε το ματς στο ται μπρέικ.

Εκεί με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη, στο 12-10 υπέρ της Pölkky, κάποια λάθη των φιλοξενούμενων διαμόρφωσαν το τελικό 15-11, γέρνοντας την πλάστιγγα της νίκης υπέρ των γηπεδούχων, που πήραν ρεβανς για την πρόσφατη ήττα τους.

“Το ταξίδι επηρέασε το παιχνίδι μας και χάσαμε αρκετή ενέργεια σήμερα. Παρ΄όλα αυτά συνεχίσαμε να παίζουμε καλά, αλλά στο τέλος χάσαμε, αν και διαφωνώ με κάποια σφυρίγματα των διαιτητών” τόνισε ο Έλληνας τεχνικός της OrPo, Απόστολος Οικονόμου.

Με τον πολύτιμο βαθμό που κέρδισε η ομάδα του Θεσσαλού τεχνικού, έφτασε τους 30 πόντους και διατηρήθηκε στην 6η θέση της κατάταξης της φινλανδικής λίγκας γυναικών, όπου πρωτοπόρος είναι με 57β η LP Viesti.