Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έφθασε ο Αμπουϊλα

Έφθασε ο Αμπουϊλα

Στην Ορεστιάδας βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου ο 23χρονος διεθνής Κολομβιανός πασαδόρος Χουάν Καμίλο Αμπουϊλα που και πλέον ο Γιόχαν Ίσακσον θα συνεχίσει την προετοιμασία τους έχοντας στην διάθεσή του και τους 4 ξένους της ομάδας.

Μετά από ένα αρκετά κοπιαστικό ταξίδι αρκετών ωρών ο Χουάν Καμίλο Αμπουϊλα βρίσκεται στον Έβρο και την Ορεστιάδα προκειμένου να ενσωματωθεί με τους «πράσινους».

Ο Κολομβιανός πασαδόρος έφθασε μέσω Αθήνας στην Αλεξανδρούπολη όπου στο αεροδρόμιο Δημόκριτος τον υποδέχθηκαν παράγοντες του Αθλητικού Ομίλου, αλλά και ο Γιόχαν Ίσακσον.

Παρά την σχετική κούραση ο Αμπουϊλα εμφανίστηκε ευδιάθετος και χαμογελαστός στις πρώτες του επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας και μετά το «καλωσόρισμα» και τις φωτογραφίες αναχώρησε οδικός για την Ορεστιάδα όπου και για τους επόμενους μήνες θα αποτελέσει το νέο του “σπίτι”.

Να τονίσουμε πως ο Χουαν Καμίλο Αμπουϊλα είναι μόλις ο 3ος Κολομβιανός που θα αγωνιστεί στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας μετά τους Άδωνι Ερέρα Μορέλο και τον Έμερσον Ισαχάρ που είχαν φορέσει παλαιότερα την φανέλα των «πράσινων».