BEACH VOLLEY

Ένατοι οι Νιώπας/Παπαδημητρίου στο Βαλκανικό

Ένατοι οι Νιώπας/Παπαδημητρίου στο Βαλκανικό

Στις λεπτομέρειες χάθηκε στην Προύσα η πρόκριση για τους πρωταθλητές μας, που ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους μέσα στις 10 κορυφαίες ομάδες του β’ τουρνουά του Βαλκανικού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, που δεν άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο για τα ελληνικά “χρώματα”.

Οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου (Νο 13) στο σαββατιάτικο παιχνίδι τους δεν ξεκίνησαν καλά και έχασαν το α’ σετ στα σημεία από τους γηπεδούχους Σεκερτσί/Ακντογκάν (Νο 10) με 21-19. Στο β’ σετ το δίδυμο από τη Θεσσαλονίκη, καλύτερο σε όλους τους τομείς, ισοφάρισε με 21-17 σε 1-1, αλλά στο καθοριστικό τάι μπρέικ οι Τούρκοι στάθηκαν πιο τυχεροί και έπειτα από αμφίρροπη μάχη πανηγύρισαν με 19-17 και 2-1 σετ τη νίκη.

Έτσι η ομάδα του τεχνικού, Γιώργου Γιάτση ολοκλήρωσε την παρουσία τους στην τουρκική διοργάνωση καταλαμβάνοντας την 9η θέση της κατάταξης.

Μοναδικοί εκπρόσωποι πλέον της “γαλανόλευκης” είναι οι Πατρινοί, Κοτσιλιάνος/Κωστόπουλος που σήμερα στις 12.50 αντιμετωπίζουν τους Σέρβους πρωταθλητές και Νο 2 του τουρνουά, Κόλαριτς/Κλάσνιτς, για ένα από τα εισιτήρια των ημιτελικών.