DARK ROOM

«Ενώθηκαν» σε όμορφα βολεϊκά λημέρια (φωτ.)!

«Ενώθηκαν» σε όμορφα βολεϊκά λημέρια (φωτ.)!

Μόνο σε οικείο βολεϊκό περιβάλλον είχαμε φανταστεί τον γάμο της Κάταλιν Κις με τον άντρα της ζωής της, Κωνσταντίνο Ζάρα στο διπλό μυστήριο που έλαβε χώρα το Σάββατο (12/9) στο «Καράβι», στο Σχοινιά.

Το Volleyplanet και για αυτό το γάμο  έχει το ρεπορτάζ…

zara_kata4 zara_kata10

Με φόντο λοιπόν το γήπεδο του μπιτς βόλεϊ, ωραίο στολισμό που τον επιμελήθηκε ο Μπάμπης Μανιάτης και πολλούς καλεσμένους από το χώρο του βόλεϊ η πρώην διαγώνια του Ολυμπιακού, Κάταλιν Κις παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και επίσης «βολεάνθρωπο» Κωνσταντίνο Ζάρα και βάπτισαν τον καρπό του έρωτά τους, τον Παναγιώτη-Λουκά Junior!

zara_kata14 zara_kata12

Κουμπάρος του ζευγαριού ο πρωταθλητής κολύμβησης Αλέξανδρος Τσόλτος ενώ νονοί ένα άκρως βολεϊκό δίδυμο -με στόχο ο μικρός να ακολουθήσει τα σωστά βήματα- οι Σπύρος Καραχάλιου και Ελπίδα Παπουτσάκη.

zara_kata1 zara_kata

Η ευτυχία όλων ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους αφού το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί ενώ η νύφη μέσα στο κομψό φόρεμα Άγγλου σχεδιαστή που επέλεξε έλαμπε! Η επόμενη μέρα δεν βρήκε την Κις σε γαμήλιο ταξίδι αλλά σε… αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει μια σούπερ… after wedding προετοιμασία στην Κύπρο με τον Prestige Απόλλων.

zara_kata7 zara_kata6 zara_kata5

Οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες ανήκουν στην… Όλγα Τόσκο-Ατιβί την πρώην Λετονή ακραία του Παναθηναϊκού –επίσης πλέον παντρεμένη με παιδί- που διατηρεί άριστες σχέσεις με το ζευγάρι και ήταν εκεί στην κορυφαία στιγμή τους!

zara_kata11 zara_kata13

Τo Volleplanet εύχεται στην «Κάτα», τον Κώστα και τον Παναγιώτη-Λουκά… ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!