Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έξαλλος ο Γεροθόδωρος με τα μέτρα ασφαλείας

Έξαλλος ο Γεροθόδωρος με τα μέτρα ασφαλείας

Έντονα παράπονα για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας της Αστυνομίας εξέφρασε με τη λήξη του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στην Κυψέλη ο α’ διαιτητής της αναμέτρησης των “αιωνίων”, Νώντας Γεροθόδωρος.

Μετά το τέλος του ματς ο διεθνής ρέφερι, ιδιαίτερα εκνευρισμένος όπως φάνηκε και από την τηλεοπτική μετάδοση, σε τετ α τετ που είχε με τον επικεφαλής της Αστυνομίας, τον ρώτησε σε υψηλούς τόνους αν είναι ικανοποιημένος με τα μέτρα ασφαλείας που λήφθηκαν στο ντέρμπι.

Παρά τις 3 διμοιρίες των δυνάμεων ασφαλείας που υπήρχαν στο κλειστό της Κυψέλης, ο κ. Γεροθόδωρος, με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε αλλά και τον τραυματισμό του Τσούπκοβιτς, εξέφρασε την ανησυχία του για την προστασία της σωματικής του ακεραιότητας αλλά και την ομαλή τήρηση διεξαγωγής του αγώνα.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της Αστυνομίας εξέφρασε την άποψη ότι βάσει του αριθμού των διμοιριών που είχε στη διαθεσή του έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει και ότι αυξημένη παρουσία δυνάμεων ασφαλείας, εντός του γηπέδου, ίσως και να λειτουργούσε περισσότερο “εμπρηστικά” στην ήδη… θερμή ατμόσφαιρα που υπήρχε στην Κυψέλη.