Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Γεμίζουμε το παλατάκι και βοηθάμε τον ΟΦΗ»

PAO_OFI

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για το ιστορικό του ντεμπούτο στη Volleyleague κόντρα στον Παναθηναικό, που θα γίνει το Σάββατο (2 /11, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάνειου Αθλητικού κέντρου, για την πρεμιέρα της Volley League και καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει το μεγάλο αυτό ταξίδι!

«Γεμίζουμε το παλατάκι και βοηθάμε τον ΟΦΗ μας στο όμορφο ταξίδι που ξεκινάει στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει!» αναφέρει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ στο κάλεσμα του, προς τον κόσμο της ομαδας.

Διάθεση εισιτηρίων

Τα εισιτήρια του αγώνα, θα είναι στην διάθεση του κόσμου του ΟΦΗ, από την Παρασκευή (1/11) το πρωί, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η γενική είσοδος, έχει οριστεί στα 10 ευρώ.
Εισιτήρια για το παιχνίδι, θα διατίθενται επίσης, όλη μέρα από το Σάββατο το πρωί, από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στη οδό Ισαύρων 93, πίσω από τη θύρα 1 στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης στα Καμίνια, ενώ οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναικό, θα έχουν την ευκαιρία να παίρνουν το εισιτήριο τους, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Πριν το παιχνίδι, θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας για όποιον ενδιαφέρεται, με 100 και 200 ευρώ, για όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν.
Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, διατίθενται καθημερινά (πρωί και απόγευμα) από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810-311525).

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ