Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τσούπκοβιτς: «Οι ζόρικοι προχωρούν»

Τσούπκοβιτς: «Οι ζόρικοι προχωρούν»

Έχοντας μείνει όρθιοι στο PAOK Sports Arena έχοντας πετύχει το break Τσούπκοβιτς και Ντάφ δήλωσαν έτοιμοι να κατακτήσουν τον τίτλο στον Πειραιά απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού να γεμίσουν την Κυριακή το Ρέντη.

Η Θεσσαλονίκη δείχνει πως «φτιάχνει» τον Τσούπκοβιτς καθώς ο Σέρβος ακραίος του Ολυμπιακού θυμήθηκε τo Final 4 του Κυπέλλου και με εξαιρετική απόδοση οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στη νίκη και τον 5ο τελικό.

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Κονσταντίν Τσούπκοβιτς ευτυχισμένος από την τεράστια νίκη της ομάδας του υπογράμμισε «Όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα, οι ζόρικοι προχωρούν. Χρωστούσα ένα καλό παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα ήταν καυτή αλλά ο Ολυμπιακός τα κατάφερε. Μπήκαμε μέσα στο γήπεδο και κοιτούσαμε μόνο το τακτικό μέρος για να βγάλουμε αυτά που έπρεπε στο γήπεδο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα στον Στάροβιτς, ελπίζω να είναι στον πέμπτο τελικό γιατί χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα είναι το ίδιο».

Νταφ : «Τρελό παιχνίδι την Κυριακή»

Η επιστροφή του Τζάστιν Νταφ στην ενεργό δράση πρόσθεσε μια ακόμη βοήθεια στον Μπόσκαν και στον 4ο τελικό της Πυλαίας ο Καναδός κεντρικός φρόντισε να δικαιώσει τους πάντες.

Ο  29χρονο κεντρικός λίγο μετά την επικράτηση της ομάδας του τόνισε  «Είμαι περήφανος για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Σε ένα παιχνίδι που είναι πολύ εύκολο να χάσει το μυαλό σου, αλλά είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν τα αγόρια από τους άντρες. Θα παίξουμε πόντο -πόντο και στο τέλος θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Περιμένω ένα τρελό παιχνίδι την Κυριακή με τους οπαδούς μας να μας βοηθούν. Τέτοια παιχνίδια κερδίζονται πνευματικά, δεν χρειάζεται να κάνουμε πάρα πολλά».