ΔΙΕΘΝΗ

Κιαπίνι: «Δουλευταρού και με θετική ενέργεια η Στράντζαλη»!

Κιαπίνι: «Δουλευταρού και με θετική ενέργεια η Στράντζαλη»!

Ο Αλεσάντρο Κιαπίνι, μιλάει στο Volleyplanet.gr για την Όλγα Στράντζαλη, και εκείνη με την σειρά της ευχαριστεί τον προπονητή της για την εμπιστοσύνη που της έδειξε καθώς από την Πίλα όπου συνεργάστηκαν τη φετινή σεζόν, την συμπεριέλαβε στο νέο του project την φετινή σεζόν 2019-2020 στην DPD Legionovia, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στην Πολωνικό πρωτάθλημα.

Η 23χρονη ακραία της «γαλανόλευκης» στο φετινό Silver European League, ήταν 2η καλύτερη σέρβερ με 13 άσους, και 8η σκόρερ με 91 πόντους, με την Ανθή Βασιλαντωνάκη να είναι 2η στην ίδια λίστα με 115 πόντους.

Μετά την ολοκλήρωση του Silver European League, όπου η Σλοβενία ηττήθηκε στον τελικό με 3-0 σετ από την Ρουμανία, η οποία ανέβηκε στην Golden League για το 2020, ο προπονητής της εθνικής Σλοβενίας, μίλησε για την Ελληνίδα διεθνή ακραία, Όλγα Στράντζαλη. Ο Αλεσάντρο Κιαπίνι υποστήριξε σχετικά με την επιλογή του να συμπεριλάβει την Στράντζαλη στα πλάνα του για τη νέα σεζόν: «Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα να δουλέψω μαζί της φέτος στην Πίλα, και γι’ αυτό επέλεξα να την φέρω στην νέα μου ομάδα συμπεριλαμβάνοντάς την στο νέο μου project. Η Όλγα έχει θετική ενέργεια στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Είναι πολύ… δουλευταρού και καλή παίκτρια και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστούμε και φέτος»!

«Τιμητικό για κάθε αθλητή να αναγνωρίζεται η δουλειά του»!

Η Όλγα Στράντζαλη, που αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε καμπ μαζί με την Ανθή Βασιλαντωνάκη στην Ρόδο, μιλώντας στο Volleyplanet.gr τόνισε σχετικά με την μεταγραφή της στη DPD Legionovia: «Θα μείνω άλλη μια χρονιά στην Πολωνία σε διαφορετική ομάδα από ότι ήμουν πέρσι. Είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά πέρσι με τον προπονητή μου, Αλεσάντρο Κιαπίνι. Τον ξέρω και με ξέρει και χαίρομαι πολύ που με επέλεξε να τον ακολουθήσω στη νέα ομάδα. Είναι πολύ τιμητικό για κάθε αθλητή να αναγνωρίζεται η δουλειά του στο εξωτερικό και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνει. Παράλληλα η ομάδα κάνει πολύ καλές μεταγραφές και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό το project που ετοιμάζεται τη νέα σεζόν. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας»!

Τέλος κάνοντας τον απολογισμό της Εθνικής ομάδας βόλεϊ στο Silver European League, η 23χρονη ακραία, σημείωσε: «Ήταν θετική η παρουσία μας στη διοργάνωση, καθώς από την αρχή ξέραμε ότι θα είναι μια προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ακολουθεί. Δεν ήμασταν έτοιμες 100% αλλά είμαι ευχαριστημένη από την ομάδα μου για την προσπάθεια που κατέβαλε σε όλα τα παιχνίδια. Τα παίξαμε όλα για όλα με την Σλοβενία αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τη πρώτη θέση στον όμιλο. Δώσαμε όλες μας τον καλύτερό μας εαυτό και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Στόχος μας είναι περάσουμε την επόμενη φάση στο Πανευρωπαϊκό, όπου θα παίξουμε στα… ίσα με όλους τους αντιπάλους μας και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».