CHALLENGE CUP

Challenge Cup: Ραντεβού με την ιστορία για τον ΑΟ Θήρας

Challenge Cup: Ραντεβού με την ιστορία για τον ΑΟ Θήρας

Η ομάδα της Σαντορίνης υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (19.30, Cosmote SPORT 6) την Aydın Büyükşehir Belediyesi, στο πρώτο παιχνίδι με το Αϊδίνιο για τα προημιτελικά του Challenge Cup.

Ο ΑΟΘ τη φετινή χρονιά έχει εξαιρετική πορεία στον τρίτο τη τάξει ευρωπαϊκό θεσμό, καθώς έχει αποκλείσει διαδοχικά τις ΑΕ Λεμεσού (Κύπρος), Μπρνο (Τσεχία), Πόλκι Κούσαμο (Φινλανδία), χωρίς να έχει χάσει κανένα παιχνίδι. Ωστόσο, η τουρκική ομάδα είναι το πιο δύσκολο εμπόδιο που έχει συναντήσει.

Η Aydın Büyükşehir Belediyesi, όπως είναι το πλήρες όνομα της, ή το Αιδίνιο όπως αλλιώς το γράφουμε πρόκειται για τη μετεξέλιξη της παλιάς μας γνώριμης Μπούρσα Σπορ,η οποία το 2017 είχε κατακτήσει τον τίτλο και το 2018 τον είχε χάσει από τον Ολυμπιακό σε συνεχόμενους τελικούς στο Challenge Cup!

Μοναδικός πονοκέφαλος η Γκρμπατς Ο ΑΟΘ προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι των Κυκλάδων (3-1 τον Πανναξιακό) με τον Μπράνκο Γκάιτς να έχει ως μοναδικό πονοκέφαλο την κατάσταση της Άνας Γκρμπατς.Η Κροάτισσα πασαδόρος μετά την περιπέτεια της υγείας της που την κράτησε αρκετές ημέρες εκτός, ξεκίνησε προπονήσεις μόλις χθες και θα είναι στην αποστολή, ωστόσο δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί.