CHALLENGE CUP

Κωνσταντινίδου: «Μας τσάντισε η εντός έδρας ήττα»

Κωνσταντινίδου: «Μας τσάντισε η εντός έδρας ήττα»

Από την Ρουμανία όπου βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακύ προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκρισή της  στη φάση των «8» του Challenge Cup κόντρα στην Ταργκοβίστε (06/02, 18:00), Αλίκη Κωνσταντινίδου έστειλε μήνυμα… πίστης και πρόκρισης στην επόμενη φάησ.

Η Ελληνίδα μπλοκέρ μίλησε στην εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1) και τόνισε: «Είμαστε έτοιμες για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Εχουμε έρθει στη Ρουμανία με ένα μόνο πράγμα στο μυαλό μας. Να νικήσουμε. Παίζουμε με μία καλή ομάδα και μας περιμένει ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Εχουμε δουλέψει καλά τις προηγούμενες ημέρες, είμαστε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό καθώς προερχόμαστε από δύο συνεχόμενα παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα, για το κύπελλο και το πρωτάθλημα.  Η νίκη είναι μονόδρομος και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε.

Και από άποψης ψυχολογίας είμαστε καλά, καθώς σε τέτοιους αγώνες η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Να επισημάνω πως είμαστε και τσαντισμένες, γιατί χάσαμε στην έδρα μας κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Ημασταν κοντά με την Ταργκόβιστε στα σετ που χάσαμε. Αυτό μας πεισμώνει περισσότερο ενόψει της ρεβάνς της Τρίτης».

Τέλος, κατέληξε: «Είναι κοινό μυστικό πως το εφετινό πρωτάθλημα Ελλάδας είναι, δυστυχώς, πολύ υποβαθμισμένο με συνέπεια όταν παίζουμε τα δυνατά παιχνίδια στην Ευρώπη να απαιτείται χρόνος προσαρμογή στη διάρκεια των αναμετρήσεων. Σίγουρα μας έχει κάνει κακό το γεγονός πως δεν παίζουμε πολλά δυνατά ματς στην Α1. Η Ταργκοβίστε, στον αντίποδα, παίζει δύσκολα παιχνίδια στο ρουμανικό πρωτάθλημα κάθε εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοί του Ολυμπιακού είναι πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες πρόκρισης που μας αναλογούν».