CHALLENGE CUP

Κοβάτσεβιτς: «Έχουμε ένα καλό προβάδισμα»

Κοβάτσεβιτς: «Έχουμε ένα καλό προβάδισμα»

Αγχωτικό ματς με καλό φινάλε που δίνει δύναμη αλλά και προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς της Ρωσίας χαρακτήρισε τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενώ η πρώτη σκόρερ, Σάσκια Χίπε αποθέωσε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των “ερυθρολεύκων”.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο ματς. Σε μερικές στιγμές φαινόταν ότι δεν υπάρχει ελπίδα για εμάς. Πραγματικά συγχαρητήρια στα κορίτσια και στον κόσμο μας γιατί και οι δυο δεν σταμάτησαν να παλεύουν ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Νομίζω ότι πλέον έχουμε ένα καλό προβάδισμα πριν από το ματς στη Ρωσία».

Χίπε: «Για αυτό αγαπάμε τον Ολυμπιακό τόσο πολύ»

Η Σάσκια Χίπε δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Σήμερα ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Παίξαμε ως ομάδα. Νομίζω ότι κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μέχρι στιγμής. Πάντα παλεύαμε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Τώρα πρέπει να πάμε στη Ρωσία να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Οι φίλαθλοί μας είναι απίστευτοι. Για αυτές τις στιγμές παίζουμε, για αυτές αγαπάμε τον Ολυμπιακό τόσο πολύ, γιατί έχουμε απίστευτο κοινό»