CEV CUP

«Λύνει τις άγκυρες» το «Πειρατικό»

«Λύνει τις άγκυρες» το «Πειρατικό»

Κάθε χρόνο και καλύτερα… Με προίκα την εμπειρία των τριών προηγούμενων ετών οι “Πειρατές” σαλπάρουν φέτος απ’ το λιμάνι της Αμβέρσας κόντρα στην τοπική βελγική ομάδαγια μία ακόμη ευρωπαϊκή περιπέτεια στα… νερά του CEV Cup , προκειμένου να προβάλλουν το νησί και την Ελλάδα στα πέρατα της Ευρώπης.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

2016 CEV Volleyball Cup – Men Φοίνικας Σύρου

2014 CEV Volleyball Challenge Cup – Men Φοίνικας Σύρου

2013 CEV Volleyball Challenge Cup – Men Φοίνικας Σύρου

2009/2010 GM Capital Challenge Cup Men

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου

Για τέταρτη φορά η ομάδα μας ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ συμμετέχει σε ευρωπαικές διοργανώσεις,εκπροσωπώντας αθλητικά ,την Σύρο,τίς Κυκλάδες,και το Νότιο Αιγαίο.

Σε αυτή την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία γιά την χώρα μας ,και αναλαμβάνοντας τα έξοδα συμμετοχής που ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ,η ομάδα μας προσπαθεί μέσω της διάκρισης της στή δεύτερη τή τάξει Ευρωπαϊκή Διοργάνωση CEV CUP 2016 να προβάλει τον Αθλητισμό του τόπου μας.

Η συμμετοχή αυτή είναι ιστορική για τον Αθλητισμό της Σύρου,των Κυκλάδων και του Νότιου Αιγαίου διότι είναι η πρώτη φορά που ομάδα απο οποιοδήποτε άθλημα συμμετέχει σε τέτοιου επιπέδου Ευρωπαική διοργάνωση.

Το ευρωπαϊκό «ταξίδι» ξεκινάει την Τετάρτη 4/11/2015 και ώρα 20:30 από τήν Antwerp (ΒΕΛΓΙΟ) όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Βελγική TOP CALLANT ANTWERP ,και ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στην Σύρο την Τετάρτη 18/11/2015 και ώρα 19:00

Η φετεινή χρονιά μπορεί κάλλιστα να συνοδευθεί και με μία Ευρωπαική διάκριση.

Με την βοήθεια όλων των Συριανών προχωράμε μπροστά.

Με εκτίμηση
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φωτό: George Papapostolou