Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μοιράστηκαν σετ και εντυπώσεις Μίλωνας και Φίλιππος Βέροιας

Μοιράστηκαν σετ και εντυπώσεις Μίλωνας και Φίλιππος Βέροιας
Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν στη Νέα Σμύρνη Μίλωνας και Φίλιππος Βέροιας σε ένα φιλικό όπου δεν κρατήθηκαν στατιστικά και οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους. 
Στο πρώτο φιλικό επί αθηναϊκού εδάφους, στη Ν. Σμύρνη, η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στον αγώνα με το νεοφώτιστο Μίλωνα, βρήκε ισάριθμες φορές τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε σε 2-2 σετ το ματς, που ήταν και το τελικό σκορ.
Για ένα ακόμη παιχνίδι ο κ. Τζιουμάκας, όπως και ο ομόλογός του στο Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα και έμεινε ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα και το πάθος που έδειξαν οι αθλητές σε κάθε πόντο.
«Το αποτέλεσμα μου είναι αδιάφορο αυτή τη στιγμή, αφού με ενδιαφέρει κυρίως το πώς ανταποκρίνεται κάθε αθλητής σε κάθε θέση που τον βάζω. Αν και στο πρώτο σετ τα παιδιά λόγω του ήλιου δεν έβλεπαν δικαιολογημένα καλά τη μπάλα στην υποδοχή και στην επίθεση, με αποτέλεσμα να γίνουν αρκετά λάθη, στα υπόλοιπα έπαιξαν πολύ καλά. Από το β’ σετ κάναμε κι αλλαγές σε παίκτες σχήματα και παρόλα αυτά, τη μαχητικότητα και το πάθος που ήθελα να δω από όλα τα παιδιά, τα είδα» δήλωσε ο τεχνικός από τη Φυτειά Ημαθίας.
Από την πλευρά του ο γιός του και «μπόμπερ» της ομάδας μας, Γιώργος Τζιουμάκας υποστήριξε πως «η ομάδα πηγαίνει καλά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μας. Προφανώς δεν μπορούμε να παίζουμε όλα τα σετ στον ίδιο ρυθμό, γιατί δοκιμάζονται όλοι οι παίκτες και διαχειριζόμαστε το χρόνο που έχουμε στον αγώνα. Αυτό νομίζω είναι που χρειαζόμαστε κυρίως στο στάδιο της προετοιμασίας που βρισκόμαστε και συνεχίζουμε τη δουλειά μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα των επίσημων αγώνων».
Τα σετ: 2-2 (25-20, 19-25, 16-25, 25-22)
Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Μαντέκας, Μαζιάρζ, Χαντ, Δραγκάρης, Ανδρεάδης, Βελίτσκοβιτς/ Δαρίδης (λ. – 75%υπ., 40%αρ.), Άρης Χανδρινός (λ), Σπύρος Χανδρινός, Κάβουρας, Κανελλόπουλος, Παπαδάκης.
Α.Π.Σ.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Σωκράτης Τζιουμάκας): Μπεάτι, Μπίσετ, Προύσαλης, Τζιουμάκας, Γάτσης, Τζιουμάκας Γ. / Μπουράκης (λ. – ), Παπάζογλου, Εντουαρντο, Φερέλ, Μπουτόπουλος, Αρτακιανός.