Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νανάς : «Ένα όμορφο ταξίδι έφθασε στο τέλος του»

Νανάς : «Ένα όμορφο ταξίδι έφθασε στο τέλος του»

Τον απολογισμό της φετινής χρονιάς για τον Ηρακλή έκανε ο Στέφανος Νανάς και με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαρίστησε την διοίκηση του «Γηραιού», τον Γιάννη Ορφανό, όσους συνεργάστηκε, την οικογένειά του για την υπομονή που έδειξε, αλλά και τους φίλους της ομάδας.

Το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ηρακλή σε Volleyleague και Κύπελλο Ελλάδος, έφεραν και τον απολογισμό απο πλευράς Στέφανου Νανά. Ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε το τέλος του όμορφου –όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- ταξιδιού του στον Ηρακλή με γραπτή του δήλωση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Στέφανος Νανάς στο post που ανέβασε αναφέρει «Άλλο ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Το ευχαριστώ είναι λίγο.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση, τον προπονητή μας Γιάννη Ορφανό, το staff της ομάδος, τους φιλάθλους και όλους τους παίκτες της ομάδας μας για την συνεργασία, το ήθος, την αγάπη και το φιλότιμο που έδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς λειτουργώντας κυριολεκτικά σαν μια οικογένεια.

Οφείλω τέλος να ευχαριστήσω τις οικογένειες μας για την κατανόηση και υπομονή που έδειξαν για τις ατελείωτες ώρες απουσίας μας από τις οικογενειακές μας υποχρεώσεις για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας».