Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με νέο χορηγό ο ΠΑΟΚ

Με νέο χορηγό ο ΠΑΟΚ

Την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία Κ2 CONTRACT FURNITURE ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, προσθέτοντας έτσι έναν ακόμη ισχυρό σύμμαχο την φετινή χρονιά ως επίσημο χορηγό της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ

Τo ΤΑΠ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία Κ2 CONTRACT FURNITURE, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας ως EΠΙΣΗΜΟΣ χορηγός.

Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. την εταιρία η οποία θα στηρίξει ενεργά την φετινή προσπάθεια των Πρωταθλητών.

H εταιρία Κ2 CONTRACT FURNITURE δραστηριοποιείται εδώ και μια δεκαετία στο χώρο του επαγγελματικού επίπλου. Διαθέτει μονάδα παραγωγής, με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα.

Καλύπτει κάθε ανάγκη στον επαγγελματικό χώρο. Καφέ, εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία. Διαθέτει ειδικό τμήμα υποστήριξης κάθε επενδυτικής πρότασης στα πλαίσια του ΕΣΠΑ για κάθε επαγγελματία.

Τα τελευταία χρόνια μετά από απαίτηση των πελατών της προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επίπλων για το σπίτι. Στην έκθεση 2000 τ.μ. στο 1ο χλμ. Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών τα προϊόντα της καλύπτουν κάθε γούστο αλλά και οικονομική δυνατότητα.

Η εταιρία επίσης παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και εισάγει ότι πιο σύγχρονο στο χώρο του επίπλου. Όλα τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα κατά ΕΛΟΤ ISO 900192000 καθώς και κατά ΕΛΟΤ ISO14012004.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο 1χλμ. Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών.
Τηλέφωνο: 23910 24010 – 23910 23773
Fax: 23910 22022
www.k2furniture.gr/
https://www.facebook.com/Kareklorama/