Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νεόφυτος αντί Λαϊου σε Κύζικο Νέας Περάμου

Νεόφυτος αντί Λαϊου σε Κύζικο Νέας Περάμου

Στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας προχώρησε η διοίκηση της Κύζικου Νέας Περάμου καθώς οι νεοφώτιστοι αντικατέστησαν τον Γιάννη Λαϊο με τον Νίκο Νεόφυτο που επιστρέφει στους «κιτρινόμαυρους» μετά από 12 χρόνια.

Την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τον Γιάννη Λαϊο ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση της Κύζικου Νέας Περάμου.

Την σκυτάλη από τον Γιάννη Λαϊο παίρνει  ο Νίκος Νεόφυτος ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς ήταν προπονητής της Κύζικου όταν και την ανέβασε από την Γ Εθνική στην Β.

Μάλιστα ο Νίκος Νεόφυτος πραγματοποίησε ήδη την πρώτη προπόνηση της ομάδας και γνώρισε τους παίκτες του και όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου το ντεμπούτο του θα γίνει απέναντι στον Φοίνικα Σύρου στις 4 Φεβρουαρίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΖΙΚΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

«Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Κύζικος Νέας Περάμου, ανακοινώνει την αντικατάσταση του πρώτου προπονητή της ομάδος, ύστερα από την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον κ. Γιάννη Λάιο. Η λύση της συνεργασίας, ήταν αποτέλεσμα σοβαρού οικογενειακού θέματος του κ. Λάιου και πραγματοποιήθηκε σε απόλυτα φιλικό κλίμα. Ο κ. Αλέξανδρος Λάιος παραμένει στην ομάδα από την θέση την οποία κατέχει, αυτή του βοηθού προπονητή.

Την θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας κατέχει ήδη ο κ. Νίκος Νεόφυτος, ο οποίος σήμερα είχε την πρώτη του γνωριμία και την ευκαιρία να προπονήσει για πρώτη φορά τους νέους του αθλητές. Με λιγότερες από 10 ημέρες μέχρι το επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος, ο κ. Νεόφυτος τόνισε πως «από σήμερα ξεκινάμε έναν “πόλεμο” για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία». Το επίσημο ντεμπούτο του νέου προπονητή, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2017 με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου, ομάδα στην οποία υπήρξε επίσης προπονητής στο παρελθόν.

Στο σημείο αυτό, η Διοίκηση αλλά και όλα τα μέλη του συλλόγου μας, ευχαριστούν θερμά τον δάσκαλο Γιάννη Λάιο, για την παρουσία του και την άψογη συνεργασία των τελευταίων χρόνων. Ο κ. Λάιος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας μας, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο όλων, την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Κλείνοντας, θέλουμε να καλωσορίσουμε ακόμη μια φορά τον κ. Νεόφυτο τόσο στην ομάδα όσο και στην πόλη της Νέας Περάμου και να του ευχηθούμε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην επίτευξη των κοινών μας στόχων».