LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Ντέρμπι-ζέσταμα ενόψει της συνέχειας

Ντέρμπι-ζέσταμα ενόψει της συνέχειας
Οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ανοίγουν λογαριασμό στις φετινές τους κόντρες  στον ημιτελικό του τουρνουά Λιγκ Καπ ( 12/12, 18.00, EΡΤ2, Διαιτητές: Βουδούρης, Ονόπας).

Οποια από τις δύο ομάδες νικήσει θα αντιμετωπίσει σε διπλούς τελικούς το νικητή του αγώνα Φοίνικας Σύρου – ΑΕΚ στο τουρνουά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Περιμένουμε εδώ και εβδομάδες αυτό τον αγώνα. Είναι ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ, είναι σημαντικός αγώνας, παίζουμε στη έδρα μας και θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση στον πρώτο τελικό της σεζόν. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να γεμίσει το Ρέντη και να είναι η δύναμη μας. Θα είναι σίγουρα ένας δυνατός αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ και τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας».

Με πρόσωπα της αναμέτρησης τους  πρώην ερυθρόλευκους, Δημήτρη Τζούριτς και Ντίμα Φιλίποφ, ο ΠΑΟΚ εκμεταλεύτηκε το ρεπό στο πρωτάθλημα για να προετοιμαστεί για τις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη 12/12 για το Λιγκ Καπ και το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Τζούριτς ενόψει του ντέρμπι: ΕΔΩ