ΔΙΕΘΝΗ

Ο «τελικός» των «τελικών» για Ζένια (video)

Ο «τελικός» των «τελικών» για Ζένια (video)

Έναν ακόμη «τελικό» στην καριέρα του δίνει απόψε ο Ζένια Γκόρτσανιουκ της Λούζνικα Μπίντγκοσζ, που μετά την εντός έδρα ήττα στα σημεία με 3-2 στον α’ αγώνα των πλέι οφ με την ΜΚS Μπέντζιν, θέλει μόνο τη νίκη για να διεκδικήσει σε 3ο και… φαρμακερό ματς την παραμονή.

Η πολύ καλή απόδοση και οι 17 πόντοι με, 2 μπλοκ, 5 άσους (4 συνεχόμενοι) του Γκόρτσανιουκ στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης στο Μπίντγκοσζ δεν στάθηκαν αρκετοί στην Λούζνικα για να πάρει προβάδισμα στη σειρά των αγώνων για τη σωτηρία.

Στο ματς που οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να φτάσουν στη νίκη, αφού προηγήθηκαν με 2-1 σετ και  10-7 και 15-14 στο τάι μπρέικ, οι φιλοξενούμενοι με τοπ σκόρερ τον διεθνή Βραζιλιάνο Αραούχο να πετυχαίνει συνολικά 21 πόντους χάρισε με 3-2 (25-21, 21-25, 19-25, 25-14, 18-16) και το προβάδισμα με 1-0 στους φιλοξενούμενους.

Πλέον το έργο για την παρέα του Γκόρτσανιουκ προβλέπεται δύσκολο, αλλά η ομάδα του Γιακούμπ Μπέντναρουκ θα παίξει τα ρέστα της για να παραμείνει ζωντανή στο «όνειρο» της παραμονής, αφού χρειάζεται να «σπάσει» δις την έδρα της Μπέντζιν. Στον αθλητισμό όμως όλα γίνονται…

Foto: Mateusz Bosiacki

Δείτε στο Video το ρεσιτάλ άσων του Ζ. Γκόρτσανιουκ