Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ώρα τίτλου για ΠΑΟΚ

Ώρα τίτλου για ΠΑΟΚ

Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε και να βάλει τις βάσεις για το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα της ιστορίας του έχει στόχο ο ΠΑΟΚ ο οποίος σε λίγες ώρες ξεκινά στο PAOK Sports Atrena την προετοιμασία του εν όψει της νέας χρονιάς.

Μετά την περίοδο των διακοπών οι «ασπρόμαυροι» ξαναμπαίνουν στο γήπεδο προκειμένου να ξεκινήσουν μια ακόμη χρονιά γεμάτη απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Χόρχε Ελγκέτα μαζί με τον Φρέντι Μπρουκς είναι έτοιμοι να υποδεχθούν παλαιούς και νέους και να πιάσουν δουλειά αφού οι προσδοκίες και οι στόχοι του Δικέφαλου του Βορρά παραμένουν υψηλοί.

Νέα πρόσωπα στο πρώτο προσκλητήριο θα είναι ο Ολλανδός ακραίος Γκιόν, οι κεντρικοί Νίκος Παπαγγελόπουλος και Παναγιώτης Πελεκούδας καθώς και ο λίμπερο Θάνος Παπαδημητρίου.

Παρών στο γήπεδο θα είναι και ο Ερνάντο Γκόμεζ ο οποίος έπειτα από 8 μήνες απουσίας από τα γήπεδα βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας και είναι έτοιμος να επιστρέψει για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

Μοναδικός απόντας θα είναι ο Βέλγος διεθνής πασαδόρους Ματίας Βάλκιερς καθώς βρίσκεται ήδη σε προετοιμασία με την Εθνική εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.