ΔΙΕΘΝΗ

«Όσκαρ ατυχίας» για Ίβοβιτς

«Όσκαρ ατυχίας» για Ίβοβιτς

Στο χθεσινό φιλικό με τη Σλοβενία στο Βελιγράδι ο Σέρβος ακραίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και πλέον θα πρέπει να ελπίζει μόνο σε “θαύμα” για να προλάβει το Eurovolley 2017 που αρχίζει στις 24 Αυγούστου-3 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία.

Σε ένα λοιπόν από τα τελευταία τεστ της ομάδας του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Νίκολα Γκρμπιτς “πλήρωσε” πολύ ακριβά τη φιλική νίκη 3-2 (30-28 25-19, 20-25, 19-25, 15-6) επί της Σλοβενίας , αφού μετά την απουσία του πασαδόρου του, για λόγους υγείας, Μπρντόβιτς, είδε τον Μάρκο Ίβοβιτς να αποχωρεί λόγω τραυματισμού και να παρακολουθεί το υπόλοιπο ματς με “μπανταρισμένο” πόδι και πόνους, από τον πάγκο.

Αν και αναμένονται μέχρι την τελευταία στιγμή οι ιατρικές εξετάσεις που θα δείξουν το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του διεθνή άσου της βραζιλιάνικης, Φούνβικ/Ταουμπατέ, οι αρχικές εκτιμήσεις του σερβικού ιατρικού επιτελείου κάνουν λόγω για σοβαρή ζημιά.

Για την ιστορία, μοναδικοί με διψήφιο αριθμό πόντων της Σερβίας ήταν οι Κοβάτσεβιτς (16π), Ατανασίεβιτς (13π), ενώ ο άτυχος Ίβοβιτς, τελείωσε πρόωρα το ματς με 8 πόντους. Για τους Σλοβενους, αντίστοιχα τοπ σκόρερ του αγώνα με 24 πόντους ήταν ο Σκετ, ενώ από 11 πόντους πρόσθεσαν οι γνώριμοι στο ελληνικό κοινό από την παλιότερη θητεία τους σε Ολυμπιακό και Ηρακλή, Τίνε Ουρνάουτ και Μίτια Γκασπαρίνι αντίστοιχα.