ΔΙΕΘΝΗ

Παλεύει χωρίς Μουσέρκσι για Ρίο

Παλεύει χωρίς Μουσέρκσι για Ρίο

Ισχυρό πλήγμα για τη χρυσή Ολυμπιονίκη Ρωσία αποτελεί η απόφαση του Μουζέρσκι να μην ενισχύσει την “αρκούδα” του Αλεκνό στο προολυμπιακό τουρνουά του Βερολίνου (5-10 Ιανουαρίου).

Ο αγαθός γίγαντας της Μπέλγκοροντ, αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μην αγωνιστεί στο Βερολίνο προκειμένου να επιστρέψει στο Νοβοσιμπίρσκ Μπέλγκοροντ, όπου είναι η γυναίκα του και το παιδί του. Μία απόφαση που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις τάξεις της ρωσικής ομοσπονδίας, που στη μάχη της πρόκρισης στο Ρίο μετρά μια πολύ σημαντική απουσία, έπειτα από αυτή του τραυματία άσου της Γκαζπρομ Σουργκούτ Ντμίτρι Ιλίνικ.

“Θα είναι πολύ δύσκολη. Οι πιθανότητες είναι λίγες και για να πάμε στο Ρίο από το Βερολίνο θα πρέπει να καταβάλλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια. Ιδιαίτερα χωρίς το Μουσέρσκι!. Δεν ξέρω πώς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορείς να αναπληρώσεις την απώλεια ενός παίκτη σαν κι αυτόν. Έτσι, θα είναι πολύ δύσκολο για τα παιδιά, που για να σφραγίσουν κόντρα σε τόσο δυνατούς αντιπάλους το μοναδικό εισιτήριο θα πρέπει να συμβεί ένα θαύμα»! δήλωσε ο Τάρας Χτέι, διεθνής συμπαίκτης του Μουσέρσκι στην Μπέλγκοροντ.