Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΟΚ για… κόουτς Μιλίνκοβιτς

ΠΑΟΚ για… κόουτς Μιλίνκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ αναζητά τον επόμενο προπονητή που θα του δώσει και πάλι πίσω τα σκήπτρα του πρωταθλητή με τα ονόματα τα οποία έχουν προταθεί να είναι πολλά. Ωστόσο, αυτό του Μάρκος Μιλίνκοβιτς είναι το επικρατέστερο!

Κορυφαίος παίκτης πέρασε από μεγάλα πρωταθλήματα στην καριέρα του ενώ αγωνίστηκε και στη χώρα μας με τον Ολυμπιακό (2004). Πλέον, έχει κάνει στροφή στην προπονητική και ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του.

Στο σύντομο βιογραφικό του στην προπονητική αναγράφεται η παρουσία του στην Εθνική Αργεντινής ως βοηθού ενώ από το 2016 βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο της UNTREF. Τη σεζόν που μας πέρασε ο Μιλίνκοβιτς είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, αλλά η απρόσμενη αποχώρηση του προπονητή ήταν αρκετή για να αναλάβει ως κόουτς στα μέσα της σεζόν. Η UNTREF τερμάτισε 9η στις 11 ομάδες και στα play out βρέθηκε τελευταία.

Η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ μοιάζει να είναι μια μεγάλη πρόκληση και παράλληλα μια επιθυμία του να δουλέψει στην Ευρώπη.

Πάντως, πέραν του Μιλίνκοβιτς τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Σάκη Μουστακίδη που επίσης είναι ψηλά στη λίστα ακούστηκε έντονα για τον πάγκο του Δικεφάλου.