Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παρελθόν ο Πέτρογλου

Παρελθόν ο Πέτρογλου

Το τέλος της συνεργασίας με τον Πέτρου Πέτρογλου, γνωστοποίησε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εξαιτίας της άφιξης του Αμερικανού Γιαμπλόνσκι. Η διοίκηση παράλληλα ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 2/2, θα κάνει στο PAOK Sports Arena την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων Ντέιβιντ Λη,  Τζέισον Γιαμπλόνσκι, Νίκου Σμαραγδή και Γιάννη Τακουρίδη.

Από την άλλη ο Εβρίτης ακραίος που πρόσφατα αναδείχθηκε ΜVP, έστειλε ευχαριστήρια επιστολή για την άψογη συνεργασία του με τον «δικέφαλο» και πλέκει το εγκώμιο του προέδρου του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή και του προέδρου του ΤΑΑ κ. Τσαλόπουλου ενω αποχωρεί για το εξωτερικό με πιθανό προορισμό τα Αραβικά Εμιράτα.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή του Πέτρογλου:

«Κατόπιν των ευχάριστων νέων για τη σημαντική ενίσχυση της ομάδας μου με παίκτες παγκοσμίου επιπέδου, θα ήθελα να γνωστοποιήσω την απόφαση μου να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ, όπως έχω ενημερώσει σχετικά τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ.Αθανάσιο Κατσαρή , ο οποίος, εδώ και κάποιο διάστημα, είναι γνώστης κάποιων προσωπικών μου θεμάτων που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και ίσως επιβάλλουν και την παρουσία μου στο εξωτερικό πολύ σύντομα.

Έχοντας τη σιγουριά ότι η απουσία μου δεν ζημιώνει αγωνιστικά την ομάδα, θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τον κ.Κατσαρή που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και πίστεψε σε εμένα ότι μπορώ να συμβάλω στο αγωνιστικό όραμα που έχει για τον ΠΑΟΚ, τον Πρόεδρο του ΤΑΑ κ.Τσαλόπουλο που θεωρώ ότι η παρουσία του στο χώρο του βόλεϊ μας τιμά όλους, ζητώντας του ταπεινά συγνώμη για το σύντομο διάστημα της συνεργασίας μας, τους ανθρώπους της Διοίκησης, το προπονητικό team, τους συμπαίκτες μου και τον κάθε απλό φίλαθλο του ΠΑΟΚ που έτρεχε να μας βοηθήσει όπου και εάν παίζαμε.

Τα παραπάνω λόγια ίσως δεν μπορούν να αποτυπώσουν αυτό που πραγματικά ένιωσα παίζοντας γι’αυτή την ομάδα. Καμιά φορά οι μικρές χρονικά εμπειρίες κτίζουν σχέσεις ζωής».