CHALLENGE CUP

Ραντεβού πρόκρισης στου Ρέντη

Ραντεβού πρόκρισης στου Ρέντη

Με… προίκα το πολύτιμο 3-2 του Τσανάκαλε  ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη (7/2)  στον επαναληπτικό των «16» του Cev Challenge Cup γυναικών την ομώνυμη τουρκική ομάδα στο Ρέντη  (20:30, Cosmote Sport7HD), με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον στείλει για πρώτη φορά στα προημιτελικά του θεσμού.

Οι «ερυθρόλευκες» με το νικηφόρο 3-2 σετ προ δύο εβδομάδων στο “σαράι” της τούρκικης ομάδας θεωρούνται ασφαλώς προνομιούχες καθώς χρειάζονται μια ακόμα επικράτηση (με οποιοδήποτε σκορ) για να πανηγυρίσουν μια ιστορική πρόκριση, καθώς πέρυσι αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες των “16” από την μετέπειτα ρουμανική κάτοχο του τίτλου, CSM Βουκουρεστίου.

Θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους

Στην προσπάθειά τους αυτή παίκτες και τεχνική ηγεσία περιμένουν την θερμή συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού, η δυναμική παρουσία του οποίου θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια των νταμπλούχων Ελλάδας του Σέρβου τεχνικού, Μπράνκο Κοβάστεβιτς.

Όπως έδειξε εξάλλου και στο α’ ματς η παρέα της Γέρκοφ είναι πολύ επικίνδυνη και ιδιαίτερα μετά την πρόσφατη εκτός έδρας νίκη της με 3-1 επί της Μπεσίκτας για την 14η αγωνιστική της τουρκικής Λίγκας, η 5η ομάδα της κατάταξης έρχεται στο “Μελίνα Μερκούρη” με ανεβασμένο ηθικό.

Για αυτό τόσο ο Σέρβος προπονητής όσο και η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου, σε δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, εστιάζουν πολύ στην βοήθεια του κόσμου του Ολυμπιακού.

ΜΠΡΑΝΚΟ ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ: «Κάναμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι αλλα είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ δύσκολος ο επαναληπτικός. Θέλουμε νίκη ούτως ή άλλως και αυτό θα επιδιώξουμε. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς, παίξαμε καλά κόντρα στους Μακεδόνες και περιμένω ότι η ομάδα θα παίξει ένα ακόμα καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα έρθουν οι φίλαθλοι μας χρειαζόμαστε την υποστήριξη τους γιατί η παρουσία τους μας δυναμώνει ακόμα περισσότερο και μας βοηθάει να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΣΤΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε στον πλευρό μας τον κόσμο μας και την στήριξη του για να μας ωθήσει στη νίκη».