ΔΙΕΘΝΗ

Σανταρέλι-Ντε Τζενάρο: Μαζί στη ζωή, στο βόλεϊ και την καραντίνα (vid)

Σανταρέλι-Ντε Τζενάρο: Μαζί στη ζωή, στο βόλεϊ και την καραντίνα (vid)

Ο προπονητής της Ιμόκο Κονελιάνο Ντανιέλε Σανταρέλι και η σύζυγός του και λίμπερο της ιταλικής ομάδας είθισται να περνούν τον περισσότερο από το χρόνο τους μαζί στο γήπεδο και το σπίτι. Έχουν πετύχει πολλά και αυτή η σεζόν έμοιαζε ασταμάτητη για την Κονελιάνο με τη μια νίκη να διαδέχεται την άλλη μέχρι την ώρα που η πανδημία του κορωναϊού σταμάτησε τα πάντα! Οι δυο τους στο απόλυτο lockdown της γειτονικής χώρας περιγράφουν την καθημερινότητά τους, προσδοκώντας να έρθουν γρήγορα καλύτερες ημέρες! 

Με τον πάγκο της κουζίνας… για φιλέ:

“Αυτές είναι δύσκολες στιγμές για όλους αλλάείμαστε τυχεροί που τις περνάμε μαζί”, ήταν το πρώτο σχόλιο του Σανταρέλι, ο οποίος πρόσθεσε: “Περνώ τις ημέρες αυτές διαβάζοντας, βλέποντας ταινίες ή σειρές στην τηλεόραση, διαβάζοντας βιβλία και προσπαθώντας να παραμείνω σε φόρμα με αθλητική δραστηριότητα! Έχω περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου και έχω ανακαλύψει ξανά κάποιες συνήθειες οι οποίες ήταν ξεχασμένες λόγω της τρελής καθημερινότητας. Ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει σύντομα και απλά να προχωρήσουμε κάνοντας αυτό που αγαπάμε περισσότερο, δηλαδή παίζοντας βόλεϊ”!

Ο Σανταρέλι δεν έχει σταματήσει να προπονεί τη σύζυγό τους στο σπίτι, ανακαλύπτοντας νέες ασκήσεις. “Ο κορωναϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητάς μας”, παραδέχεται η Ντε Τζενάρο και συνεχίζει: “Ωστόσο, πιστεύω ότι κάθε μέρα καταλαβαίνουμε πόσο πολύτιμη είναι η ζωή. Διαβάζω βιβλία, εξασκούμε, βλέπω ταινίες και δοκιμάζω τον εαυτό μου στην κουζίνα. Μου λείπει το βόλεϊ αλλά παλεύουμε -και αυτό μόνο όλοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε- μια σημαντικότερη μάχη και ελπίζουμε ότι θα υπερκεράσουμε αυτή τη δοκιμασία σύντομα”.

Foto Rubin/LVF